Forum Güncellenmesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan PATRON
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
telefondan denemedım yarın dısarıdaykende denıcem sımdı usendım ama bu halı guzel hızlanmıs 🙂

Tasarım olarak güzel buldum, site yenilik istiyordu çok güzel biçimde olmuş o yenilik.

Site hızında düşme var yanlız. Birde eski site temasında en üstteki olayı (tam olarak ismini bilmiyorum o sistemin) çok işe yarıyordu. Direk oradan aktif konulara girip okuyorduk.

öncelikle teşekkürler ama..
bilmiyorum yazıldı mı mesajları okumadım, forum anasayfasında sağ taraftakilerle birlikte çok fena bi kalabalık hali var..facebook'ta beğen olayı güzel bi uygulama geri kalan bilgilendirme kutuların sağ tarafta olması gereksiz kalabalık yaratıp asıl takip edilmesi gereken forum odalarını resmen sıkıştırmış durumda..facebook uygulaması yukarlarda bi yerlerde kalıp geri kalan bilgilendirme kutularının aşağıda ya da üste olması bence hem kullanış hem de estetik açıdan daha güzel olur.. 🙂

ek olarak..
ben mi bulamadım bilmiyorum ama yeni mesajlara tıkladıktan sonra "Toplam 92 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor" geri kalanını bi türlü göremedim.. 🙂

emeği geçen herkese teşekkürler...eksiklerde en kısa zamnda düzelir inşallah..

Emeği geçen tüm arkadaşların ellerine sağlık güzel olmuş site 😱key:

serbay imza boyutlarını ufalttın mı tamamdır. 1 Mesaj bir sayfayı kaplıyor.

39,147Konu
763,896Mesajlar
21,930Kullanıcılar
mar4caSon üye
Geri
Üst Alt