Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

continental lastik??

akin

Kayıtlı Üye
Katılım
10 Eyl 2009
Mesajlar
1,867
Yaş
42
arkadaşlar daha önce continental lastik kullanan varmı.?Aradığım özellikler yumuşak ve sessiz olmasıdır.Tavsiye edermisiniz? Ebatlarda çok küçük bi değişiklik düşünüyorum 215/55/16..?? :confused:
 
Hazır konu açılmışken bende değinmek istiyorum...Ebatlar da değişiklik yapmanın artıları eksileri ne olur..?
 
Hazır konu açılmışken bende değinmek istiyorum...Ebatlar da değişiklik yapmanın artıları eksileri ne olur..?

muhakkak olucaktır taban genişliği artarsa yakıt artması basta olmak üzere yanakları azaltırsan konforun azalır taban genişliğin azalırsa viraja girerken alıstığın rahatlığı yol tutusunu bulamayabilirsin gibi durumlar
 
Continental 'ı ses kesmesi açısından tavsiye ediyorlar. Hangi modelini düşünüyorsunuz bilmiyorum ama bu ayın Auto Motorsport dergisinide kış lastikleri testinde 1. olmuştu. Ben de değiştirdiğimde Continental düşünüyorum.
 
Continental sessizliği ve ilk 20bin konforu açısından eşsiz güzellikte bir lastik ama çabuk aşınması ve yol tutuşunun 20binden sonra çok zayıflaması sebebi ile performansı çok çabuk düşen bir lastik. Aldığımda ilk 20bine yaklaşırken yüzümdeki koskoca gülümseme yerini endişelenmeye bırakmış ve 40binden sonra asla almayacağım bir marka olarak hayatımdan sildiğim bir markadır. Ayrıca, en pahalı lastiklerden biri. Daha ekonomik bir markaya yönelmeni tavsiye ederim. Ben bir kez kullandım bir daha arabama kesinlikle almam. Michelin tercih et odaha iyidir. Ama ekonomi dersen lassa impetus sport yol tutuş sağlamlık ve fiyat performansı çok iyi seviyelerde olmakla beraber sert hamur yüzünden konforundan ödün verebileceğin bir tercih olur. Ben 40binden sonra gürültü canavarı haline gelecek bu impetus sportlardan vazgeçeceğimi sanmıyorum. Herşeyde bir kusur var, lassanın kusuru da bu ama çok sağlam, önceki lassalarımla 65bin gitmiş, sırf gürültüsü yüzünden değiştirmek zorunda kalmıştım.
 
Continental conti sport contact 2 kullanmıştım 16'' jantıma ilk zamanlar gerçekten mükemmeldi fakat çok kısa zamanda eridi gitti diyebilirim tavsiye etmem çabuk bitiyor diye..
 
continentallerden bende çabuk bitmesinden şikayetçiyim. aslnda diş derinliği bitmiyor hamuru özelliğini çabuk kaybediyor.
 
walla Emre hamur çzelliğini yitirdiği zaman dişler de gidiyor bir süre sonra. Ben 45binde çöpe yolladım contileri ve ön arka yaptırtmama rağmen nerdeyse arabada tabanlar setlere kadar erimiş geçmişti bile.
 
walla Emre hamur çzelliğini yitirdiği zaman dişler de gidiyor bir süre sonra. Ben 45binde çöpe yolladım contileri ve ön arka yaptırtmama rağmen nerdeyse arabada tabanlar setlere kadar erimiş geçmişti bile.

abi bizim toledodakinde uzaktan baksan lastik yeni 0 lastik gibi diş derinliği falan. ama tutunmada 0 artk :)
 
model farklılığı olabilir benimkiler contisportac3 idi sanırım.
 
Geri
Üst Alt