Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Chip Tuning

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
standartına 20 beygir minimum tüv den geçicek sekilde yapılıyor ülkemizde böyle bir sorun olmadığı için o yüzden rahatlıkla 25- 30 rahat alınır sizin aracta eğer bir problem yoksa dediğim gibi 35 civarı bi fark çıkar.0-100 ölçümünü öncesi ve sonrası seklinde yaparız. su anda aracın lastik durumunu bilmeden size zaman konusunda rakam vermem büyyük yanlış olur.

Lastik durumu ile güç ölçümünün ne alakası varki? :confused:
 
Büyük ihtimal yaptığınız ölçümler yanlış..
 
Saglıklı 1.9 tdi 110 luk leon un ortalama alcagı verı nedır acaba ?
 
Ayberk dayanamadın dimi :) Soruları sordun sordun bekliyodum ne zaman diceksin bu cümleyi diye :)

İsmail ben her zaman doğruları söylerim :) Dünya üzerinde o motorlardan o güçleri alabilen başka bir chip tuning firması yok. Üstelik sıradan benzinle..
 
İsmail ben her zaman doğruları söylerim :) Dünya üzerinde o motorlardan o güçleri alabilen başka bir chip tuning firması yok. Üstelik sıradan benzinle..

Bende biliyorum Ayberk öyle olduğunu.Fakat adam da iddia ediyor.Kanıtlarsa inanırım :) Kanıtlayana kadar doğru olan senin,benim,can abinin,alp'in düşündükleri :)
 
Ki bahsettiğim aracın internet sayfasının linkini de ekleyebilirim. Adamın dereceli egzantrik vs. vs. ile aldığı gücü birtek yazılımla almak, gerçekçilikten biraz uzak..
1.4 TSI'ın bir yazılımla 20hp - 25hp aldığını düşünürsek, 1.6 8V'nin 20hp güç almış olması da biraz gerçekten uzak..
 
Ayberk bu konuda sana burdan nasıl ispatlarda bulunabilirim bilmiyorum ama yaptığımız araclar ortada.şöle bir durum var bu işle alakalı ne tür arastırmalar yaptın bilmiyorum ancak x bir aracın standart bir yazılımı vardır bu yazılımında verebileceği performans bellidir.ancak aynı firmadan bu arac için daha iyi bir yazılım isterseniz bunu size farklı bir rakama yapabilir ama bu rakam az denecek kadar düşük olmaz mesela gecen ay bir Porsche turbo yaptım stage 3 yükledim normalde o aracta %10 -%20 %30 performans alınabilecek 3 farklı uygulama yapıyoruz.stage 3 yükledim ve aracın 0-100 sadece 3.2 sn.fiyatı ise 5600 euro.fakat biz stage 3 rakamını değil stage 1 rakamını alarak 3 ün performansını verdik.yani yüksek performansı sizlere ucuza sunmak istiyorken yalancı durumuna düşmek hoş olmayan bir durum.bu konuda yaptığımız işler ile alakalı mütavazi olamicam.bu güne kadar x firmaların yaptıkları işler kötü diye bizim yaptığım iyi işler bence daha farklı yorumlanmalı diye düşünüyorum.

sonuçta videoda gördünüz arastırın brabus power kiti kaç beygir veriyor.brabus yalan söylemiceğine göre benim yaptığım aracta o aracı geçtiğine göre brabus yalancı ben değil kaldıki bizim ölçümlerimizde doğru bu işi 3 gündür yapmadığımızda ortada.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt