App candırEkli dosyayı görüntüle 21147Ekli dosyayı görüntüle 21148 Plakamı ve Plakalığı Değiştirdim Yorumlarınız lütfen
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
App candırEkli dosyayı görüntüle 21147Ekli dosyayı görüntüle 21148 Plakamı ve Plakalığı Değiştirdim Yorumlarınız lütfen
Jant da koydun mu biraz da bastimmi tamamdırBodykit işlerinin bir kısmını yapmış bulunmaktayım aracıma sizce nasıl olmuş
Şuanda güzel bir jant arıyprum aslında satan arkadaşlar ulaşabilirse alıcıyımJant da koydun mu biraz da bastimmi tamamdır
Tüv muayenesinde bu tip plakalar sizi mağdur eder,ben kendim bizzat yaşadım.Araç muayenesine kesinlikle bu plaka ile gitmeyin derim.Ekli dosyayı görüntüle 21147Ekli dosyayı görüntüle 21148 Plakamı ve Plakalığı Değiştirdim Yorumlarınız lütfen
Bodykit işlerinin bir kısmını yapmış bulunmaktayım aracıma sizce nasıl olmuş
Maliyet değişkenlik gösteriyor. Yazılım ve donanım sürümüne bağlı olarak 6-7 bin TL civarlarına bulunabiliyordu en son.Mib 2 nin suanki maliyeti nedir
Sahibinden letgo vs yerlerde ikinci el güzel bulabilirsin ama kafam rahat olsun diyosan sıfır alŞuanda güzel bir jant arıyprum aslında satan arkadaşlar ulaşabilirse alıcıyım
Avcılarda sevdiğim bir abimin tuning yeri var orada yaptırdım ve parçaları kendi aracınızın boya koduna göre yapıldığından hiç bir uyumsuzluk olmuyorgayet güzel olmuş keyifli sürüşler dilerim.aslında kafamda tam da bu ayarlarda bir kit uygulaması var.parçaları nasıl temin ettiniz.benim aracım kırmızı renk,alınan parçalarda renk uyumsuzluğu yaşanıyormu ?benim aracım 2017 model,sonradan talışan boyalı parçada uyumsuzluk olurmu diye tereddütlerim var.bende alt çamurluk,egzost ve tampon,spoiler istiyorum açıkçası