Bugün Seat'ına ne yaptın...! ! !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 18891945
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HB sitesinden 4 adet Nokian W+ 205/55/16 lastik sipariş etttim bu gün gelecek, ben de bir lastikçide taktıracağım. Bir de dün akşam kumandanın kapama butonuna uzun basınca hem camların kapandığını hem de aynaların katlandığını ve aracın da kilitlendiğini keşfettim 🙂 Bir de geri vitese alınca sağ ayna aşağıya doğru eğilip tekeri gösteriyormuş, buna çok sevindim doğrusu 🙂
abi cam kapama olayını bende bılmıyodum aracı aldıgım yerde solemedıler bulusmada sagolsun @dadaş34 yardımcı oldu 🙂 vagcom muhabbetınde tek sıkıntı olan yanı bende olan tek seferde aynaları katlıyo malesef camları falan kapamıyo

abi cam kapama olayını bende bılmıyodum aracı aldıgım yerde solemedıler bulusmada sagolsun @dadaş34 yardımcı oldu 🙂 vagcom muhabbetınde tek sıkıntı olan yanı bende olan tek seferde aynaları katlıyo malesef camları falan kapamıyo
Biraz uzun basınca ikisini de kaptıyor, tek dokunuşta olsa güzel olurmuş ama bu da iyi yine de.

ImageUploadedByTapatalk1423420773.403580.jpgImageUploadedByTapatalk1423420792.006462.jpg aracıma piano black calısması yaptırdım çorluda garajında bizleri misafir edip üşenmeden yardımcı olan ellerinden gelen emeği veren tüm arkdaşlardan allah razı olsun tekrar görüşmek üzere ama bu sefer daha sağlam bir kadroyla

Sent from my iPhone using Tapatalk

Trakya scw garaj a cani gönülden teşkür ederiz ellerinize emeginize saglık türkiyenin tek garajı olan sitesi seatclubworld

Kedidir KEDİ

Emre kardeşim çok güzel oldu aracın maşallah benimki kadar güzel olmasada idare eder

Kedidir KEDİ

Ufak tefek aksilikler olsa da nazar diyip geçiyoruzz ismail telafisini en iyi şekilde yapacak şüphem yok

Kedidir KEDİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,131Konu
763,860Mesajlar
21,890Kullanıcılar
AlierkanSon üye
Geri
Üst Alt