Octopus Vulgaris
Kayıtlı Üye
Teşekkür ederim...Güle güle kullan kardeşim... Leon ds standart onlar... 🙂
Teşekkür ederim...Güle güle kullan kardeşim... Leon ds standart onlar... 🙂
abi cam kapama olayını bende bılmıyodum aracı aldıgım yerde solemedıler bulusmada sagolsun @dadaş34 yardımcı oldu 🙂 vagcom muhabbetınde tek sıkıntı olan yanı bende olan tek seferde aynaları katlıyo malesef camları falan kapamıyoHB sitesinden 4 adet Nokian W+ 205/55/16 lastik sipariş etttim bu gün gelecek, ben de bir lastikçide taktıracağım. Bir de dün akşam kumandanın kapama butonuna uzun basınca hem camların kapandığını hem de aynaların katlandığını ve aracın da kilitlendiğini keşfettim 🙂 Bir de geri vitese alınca sağ ayna aşağıya doğru eğilip tekeri gösteriyormuş, buna çok sevindim doğrusu 🙂
Biraz uzun basınca ikisini de kaptıyor, tek dokunuşta olsa güzel olurmuş ama bu da iyi yine de.abi cam kapama olayını bende bılmıyodum aracı aldıgım yerde solemedıler bulusmada sagolsun @dadaş34 yardımcı oldu 🙂 vagcom muhabbetınde tek sıkıntı olan yanı bende olan tek seferde aynaları katlıyo malesef camları falan kapamıyo
Geçmiş olsun kardeşim... umarım derin değildir...
Evet abi özellikle senin arka tampon 10 numara 5 yıldız olduEmre kardeşim çok güzel oldu aracın maşallah benimki kadar güzel olmasada idare eder
Kedidir KEDİ![]()