Bugün Seat'ına ne yaptın...! ! !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 18891945
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ulen son 3 gündür aracımda rölantideyken fan klima kapalı oldugu halde göğüs arkasından motor içinden tatlı bi uğultu sesi türedi kafayı oraya taktım.v kayısı triger komple set değişti daha yeni.kışlık bakımı da yenı yapıldı.bu seferde bu cıktı.arabaya marş basınca başlıyor uğulltu delircem.içimden bi ses kalorifer motorundan gelıyor dıyor konsol sökülecek snırım 🙁 arabanın soğukta çalışması falan normal ilk seferde alıyor.şu cordobanın yediği parayı ben yiyemıyom 😀
Kayıştan geliyor olmasın?

Allah affetsin dün kabir ziyaretine gittik rahmetli dayım, teyzem, ananem ve dedem için, girişte sol ön jantı kaldırıma sürttüm, dua ederken bile ağlayacaktım aklımdan çıkmıyor, ömründen 10 sene gitti 😕🙁

fe8e44f4e0f6836ce74051bc8a43a015.jpg

Allah affetsin dün kabir ziyaretine gittik rahmetli dayım, teyzem, ananem ve dedem için, girişte sol ön jantı kaldırıma sürttüm, dua ederken bile ağlayacaktım aklımdan çıkmıyor, ömründen 10 sene gitti 😕🙁
🙁

Bir haftadır, olabilmesi muhtemel bütün prosedürel aksaklıkları yaşadıktan sonra nihayet bu gün güzel LEON' uma kavuştum;ilk iş depoyu doldurdum. Daha önce pek otomatik şanzıman kullanmadığım için biraz acemilik çekerek işyerime geldim. Şimdi park ettiğim yerde duruyor, çıkıp gezmek için kendimi tutamıyorum. 🙂

Bugün leonumun gizli özelliklerini açtırdım bana kalırsa onnumarada oldu yaptrmak isteyenlere tavsiye ederim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,131Konu
763,860Mesajlar
21,890Kullanıcılar
AlierkanSon üye
Geri
Üst Alt