Jantları kaplanabiliniyormu ben youtubeden videolar izlerken kaplanmıs aracların jantlarıda kapladık fln yazıyordu adamlar ama işlemlerinin resimlerini eklememişlerdi. göremedim yani.Yok hasancim daha boyatmadim
Jantları kaplanabiliniyormu ben youtubeden videolar izlerken kaplanmıs aracların jantlarıda kapladık fln yazıyordu adamlar ama işlemlerinin resimlerini eklememişlerdi. göremedim yani.Yok hasancim daha boyatmadim
Ekli dosyayı görüntüle 9987Ekli dosyayı görüntüle 9988Ekli dosyayı görüntüle 9989Ekli dosyayı görüntüle 9991 Bugün yaza hazırlandık nano boya koruma cila detaylı iç temizlik motor temizliği ve klima ozonlama yaptık yüzü gözü açıldı aslanın yaza hazırız 🙂
Eyvallah selcuk hep beraber inşallah aldığımdan beri yaptiracaktim kısmet buguneymis 🙂Güle Güle kirlet 😱key:
Eyvallah selcuk hep beraber inşallah aldığımdan beri yaptiracaktim kısmet buguneymis 🙂
Ya neler yapıyorlar aga ne kimyasal var adamın ellerinde Sonax ta yaptırdım adamların ellerinde oyun hamuru gibi birsey var kil diyolar onu sabunlu su sikarak arabanın heryerine suruyo sırf onu surse sen ben cilalandi sanariz 🙂 motora su vurmuyo tazikli pompali fiskiyeyle ilaç sıkıyo akitip götürüyor ne varsan sonra hafif hava tutup sıkıyo sonuc pırıl pırıl 🙂Güzel olmuş motor filan tertemiz mis... böyle temizlenince alıp vitrine koyası geliyor insanın arabayı..
Ama gene istanbul yollarında leş oluyoruz bi kaç ayda..
polisaj makinası bakıyorum.. tek eksiğim o, artık altı ayda bir kendim yapıcam bu işlemleri..
birde motor temizleyici bulmam lazım da nasıl uygulıycaz bakalım öğreniriz su tutturmadın değilmi motora ?
Güzel olmuş motor filan tertemiz mis... böyle temizlenince alıp vitrine koyası geliyor insanın arabayı..
Ama gene istanbul yollarında leş oluyoruz bi kaç ayda..
polisaj makinası bakıyorum.. tek eksiğim o, artık altı ayda bir kendim yapıcam bu işlemleri..
birde motor temizleyici bulmam lazım da nasıl uygulıycaz bakalım öğreniriz su tutturmadın değilmi motora ?
Bende bakıyorum birtane buldum fiyat iyi daha fazla para vermeye gerek yok çok fazla kullanmıycan için @Absolut
MaElektronxik Polisaj 180mm Mx6160 ExtraElektronik Polisaj 180mm Mx6160 Max Extra - Yapı Market / Hırdavat - Hepsiburada.com
Guzel makina bence yeterli ne kadarda yapsak amatör olucak o yüzden cok yapipta boyaya zarar vermemek lazım birde bugün dikkat ettimde gercekten biraz tecrübe gerektiriyor bu islerBende bakıyorum birtane buldum fiyat iyi daha fazla para vermeye gerek yok çok fazla kullanmıycan için @Absolut
MaElektronxik Polisaj 180mm Mx6160 ExtraElektronik Polisaj 180mm Mx6160 Max Extra - Yapı Market / Hırdavat - Hepsiburada.com