Şeker Adam
Kayıtlı Üye
ya vallaha sıkılmadınız bu veyrondan ya param olsa alıp yakıp vıdeosunu ceıp koyucam buraya bol bol cenenızı yprusn
Bence aracı kullanmış gibi yorum yapman yanlış 🙂sakin kullanırken konforlu ve sessiz..
pratik ve aracı kullanırken gömülüp etrafı görmeden kullanmak diye bişi yok..günlük kullanımda eksikliği hissedilcek hiç bişi yok..
dünya üzerindeki en hızlı araçlardan biri..
istediğin kadar araştırabilirsin supersportları..
bi çoğunda sadece performans vardır..
sadece bu maddelere en yakın olan şuan McLaren MP4-12C var ki o da sağlam bi mühendislik ve titizlik ürünü..
ya vallaha sıkılmadınız bu veyrondan ya param olsa alıp yakıp vıdeosunu ceıp koyucam buraya bol bol cenenızı yprusn
Örgü dantel muhabbeti yapmıyoruz ya otomobil forumunda. Otomobil hakkında tartışıyoruz 😀
hahahahaha😱
Bence aracı kullanmış gibi yorum yapman yanlış 🙂
Bir diğeri ise Dünya üzerindeki en hızlı araçların yanına bile yaklaşamaz Veyron.
Hangi Supersport'da sadece performans var Allah aşkına? Şu Veyron'u uçak motorlu S Mercedes zannetmekten vazgeçin artık yahu 🙂
O test videolarını izledim, herkes gibi.kullandığım için değil detaylı test eden Avrupalı ya da ABD'li programlar bu şekilde söylüyo..biraz makale okumak ve incelemek de olayı pekiştiriyo..olayı çevirme çabalarına gerek yok..
Veyron'u küçümseme çabalarına girmektense aç oku/izle Veyron ve Veyron SS'teki mühendisliği madem mühendis olma aday adayısın..Veyron SS'teki farklara bak..bak bakalım gerekli değişiklikleri nasıl yapmışlar..okuldaki dersinde o konulara geldin mi gittin kavrarsın bu sayede..
O test videolarını izledim, herkes gibi.
Herkes gibi video izleyip konuşmaktan ekstra olarak bir de aracı kullanıp test sürüşü yapmış bi kişinin fikirlerini de aldım. Kullanması hiçte rahat olan bir araba değilmiş fikirlerine göre. Hele hele İstanbul trafiğinde.
Dünyadaki en hızlı araçlardan birini Veyron zannedecek kadarsa otomobil bilgin, daha öğrenmen gereken çok şey olduğunu belirtmek isterim 🙂
Mesajımı, Veyron'u tasarlayan mühendislerin kağıt üzerindeki başarılarının gerçek hayata yansımasını gösteren bir video ile devam etmek istiyorum, Veyron'un F1'i geçtiği sürat 250km/h civarı. Gerçekten çok başarılı 🙂
kusura bakma anlamıyorum arabalardan.. 😀 😀 😀 😀
Estafurullah.
Da ufkunu biraz genişletmek adına söyledim onu.