patrıot
Kayıtlı Üye
O test videolarını izledim, herkes gibi.
Herkes gibi video izleyip konuşmaktan ekstra olarak bir de aracı kullanıp test sürüşü yapmış bi kişinin fikirlerini de aldım. Kullanması hiçte rahat olan bir araba değilmiş fikirlerine göre. Hele hele İstanbul trafiğinde.
Dünyadaki en hızlı araçlardan birini Veyron zannedecek kadarsa otomobil bilgin, daha öğrenmen gereken çok şey olduğunu belirtmek isterim 🙂
Mesajımı, Veyron'u tasarlayan mühendislerin kağıt üzerindeki başarılarının gerçek hayata yansımasını gösteren bir video ile devam etmek istiyorum, Veyron'un F1'i geçtiği sürat 250km/h civarı. Gerçekten çok başarılı 🙂
su aracı kullanıp test etmıs ve begenmemıs kısıyı cok merak ettım arkasında 500 mılyon doları olmayan yanına yanasmıyor artı bu aracı turkıyeye test aracı olarak geldıgını hıc dusunmuyorum yılda zaten 50 adet yapılıyor ve elle yapılıyor toplamda hedef 1000 adet
Ayberk bır muhendıs olarak begenmemen ıcın bu adamların yaptıgından daha ıyısını sıfırdan yapacaksın kı begenmeyeceksın F1 sanzımanın ıkı saat dayandıgı bır araca 20 yıl gıdecek ve bır suru tork hp saglayacak bır sanzıman tasarlayacaksın ondan sonra begenmeyeceksın
Bu aracın lastıklerı ozel olarak bu arac ıcın uretılıyor 375 kusurdu ebatları ve 1200 hp 1500 nm tork ve ıkı ton agırlıga onbes dakıka dayanııyorsa cok ıyı dıger supersporlar kendılerı ıcın mıchelın gıbı bır markaya ozel lastık urettıremıyorlar
Bırde senın bahsettıgın super sporların lastıklerı 300 km-h ustunde kac dakıka dayanıyor yada kac adet uretılmıs Mclaren ornegını gec arac zaten hızlı ve koleksıyoncu arabası olsun dıye yapıldı sayısı bu yuzden az tutuldu baskalarından ornek ver
Benım bu arabayı alacak gucum olsa bende almam ama adamların emeklerınıde karalayamam kusura bakma takdır ederım Genclık zamanlarımda odamın duvarında her genc gıbı mclaren posterı vardı bu aracın herkeste ayrı bır yerı vardır.