Bmw e-46??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan akin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sorması ayıp 'son viteslerinde' o hızda Golf kaç devirde reno kaç devirde? Bunu niye hesaba katmıyorsun Ayberk? Bu arada rampa o kadar dik değil..
Golf maksimum torkunu almışmı almış. Reno almışmı almamış. Kimin torku fazla? Golf'ün. Eee hani geçemedi? Hatta bi 10 15 boy felan yedi benim gördüğüm.
Sen iste evereste tırmandırıyım ben arabaları Alp 😀

ben yazacağımı yazdım ayberk bir şeyler kanıtlama çabası içinde olan sensin.

dahada yazmama gerek yok 200 kg daha hafif bir arabayı diğerine kıstas tutacak kadar vasat bir zihniyete daha muhattab olmayacağım. istediğin kadar kıvır bundan sonra.
Kelimelerin bittiği yerde çirkinleşmenin lüzumu yok 🙂
Demin tork tork diyodunuz da o videoyu da o yüzden koydum. Motorların tezgah üstünde, kağıt üstündeki verilerle yürümediğini anlatıyorum her seferinde ama işte 🙂

---------- Post added at 00:25 ---------- Previous post was at 00:24 ----------

kitap çıkartsana Ayberk sen de..

😀 😀
Adını da 100 oktan darbesi koycam. Haha 😀

Kelimelerin bittiği yerde çirkinleşmenin lüzumu yok 🙂
Demin tork tork diyodunuz da o videoyu da o yüzden koydum. Motorların tezgah üstünde, kağıt üstündeki verilerle yürümediğini anlatıyorum her seferinde ama işte 🙂

---------- Post added at 00:25 ---------- Previous post was at 00:24 ----------

Adını da 100 oktan darbesi koycam. Haha 😀

Ne tork ne beygir gücü tek başına oluyor ikiside son viteste başladıysa VW optimum tork seviyesinde olsada hp olarak çok daha aşağıdan başlatılmış oluyor. O renonun motoru max. torkunu yüksek devirlerde verdiği için rahat. He birde emreninde dediği gibi 200kg hafiflik olayı var. 200kg ciddi bir rakkam..

sadece ağırlık değil olay vites oranları da var işin içinde.. 😉

Benimde anlatmak istediğim o zaten. Torku düşük devirde veriyo daha avantajlı vs. demek yanlış. Arabayı sadece tork beygir yürütmüyo. Aerodinamiden, aktarma organlarının ne kadar ısınmış olmasına kadar herşey etken burda.

39,142Konu
763,881Mesajlar
21,920Kullanıcılar
berat.soylu_Son üye
Geri
Üst Alt