Arabamın Hayali Sahibi.. :D

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan YCO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
adam baya leon manyağı çıktı her yerde farklı leonlar baya leonu var ama , sanalda 😀 ezik herif amacı ne acaba kendi baya tatmin ediyor anlaşılan..

Yiğit artık takma ismin hazır abi TokatlıYİğit adam yanlış bişey yapmamış aslında sanal alemde sanal davranmış ne var bunda 😀 benimde aynı şey başıma geldi hatta siz koydunuz ya...🙂 üye olacaktım ama çıkmam lazım..

Yiğidin malı meydandadır beğenen alır ustaaa.. :d :d :d

bende zafer abı nın alet ı 🙂 benım alet dıye karagumruk tunıng te yayınlıcam 🙂 40 kere soylersek olur musss 🙂

bende zafer abı nın alet ı 🙂 benım alet dıye karagumruk tunıng te yayınlıcam 🙂 40 kere soylersek olur musss 🙂

Ulen kıvanç sen kendi aletine güvenmiyormusun....😕 zafer abinin aletiyle kendini karagümrük'te yayınlamak istiyorsun...🙂

Senin fiestanın suyumu çıktı...............

hahahaha!! hahahaha aksam uzerı kopruden gelırken fiesta st gordum audi yi cıldırtıyordu oynuyordu bı an gururlandım 🙂🙂🙂

hahahaha!! hahahaha aksam uzerı kopruden gelırken fiesta st gordum audi yi cıldırtıyordu oynuyordu bı an gururlandım 🙂🙂🙂

ik tane ilan var tdci sport olanlardan şu an sahibindende..ama 90 lık olandan st değil ama aynı paket motor hariç

hatırlatma varol abı 3000 tl ıcın o arabaya sahıp olamadım fıestayı alırken!! sadece tamponu 2000 tl 🙁🙁🙁🙁

39,141Konu
763,880Mesajlar
21,918Kullanıcılar
SafakcomlekSon üye
Geri
Üst Alt