Arabamın Hayali Sahibi.. :D

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan YCO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
cok garıpp bır olay cokk.ne ınsanlar var ya.bır arkadasımız demıs burada sadece arac fotografları yayınlanmıyor haklı evet.eger bunuyapan okuyorsa alkıslasın kendını cok ıyı bır ıs yapmıs:kizgin:

o degılde tivitır a uye muye olmayın takıpcıler varmıs ben sevmem ole k*c*mın dıbınde benı takıp edecek mıllety 🙂

facebooka yenı uye oldum ben ya twıtter eksık kalsın :d

Fotoğrafları burdan bulma ihtimali var..Eğer içimizde böyle biri varsa gerçekten çok yazık...

konu gitmiş ama asıl gıcık kaptığım olay plakamı Google'layınca hala tokattuning yazıyo ya.. :S :S :S 😡

bunun yanında SCW sticker'ı konusunda o fotolar çekildiğinde arka tamponumu yeni almıştım..önceki tamponda kalmıştı SCW sticker'ı..aylardır SCW sticker'ım var yoksa bilindiği gibi.. 🙂

konu gitmiş ama asıl gıcık kaptığım olay plakamı Google'layınca hala tokattuning yazıyo ya.. :S :S :S 😡

bunun yanında SCW sticker'ı konusunda o fotolar çekildiğinde arka tamponumu yeni almıştım..önceki tamponda kalmıştı SCW sticker'ı..aylardır SCW sticker'ım var yoksa bilindiği gibi.. 🙂

kanka google amcaya o arama sonucu linkini kopyalıyıp silmeleri için rica eden bir mail atsana yapılamıycak bişi deildir

39,131Konu
763,857Mesajlar
21,890Kullanıcılar
AlierkanSon üye
Geri
Üst Alt