34 SJ 801 - 1.2 TSI *sener652

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mrtsnr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Makineyi aldım abi bugün finallerimde bitti çekerim öğlen filan atarım sonrasında 🙂 bugün sanırım seni ünverdi'nin orda gördüm ZN plakalı bi leon ama tam emin değilim... Ben yayla taraflarında oluyorum ve ünverdi incirli civarlardında dolanıyorum abi 😀
sen nerde oturuyosun ki 🙂

ben değildim murat ama ömür var hemen onun arkasındayım senın arabanın peşindeyim🙂bi resim çektirmek için🙂
bi de murat rcd 510 un bosch olanını buldum sonunda haftasonu ender de takıcam bide welcome mod da aradan çıksında acaba kaç gaymeye 🙂batladı sana
resim mi çekiyosun şuan 🙂ön tarafı merak ettim de

bunun ıcı 1.4 tsı ıle aynı dimi

2011 modellerin içi hep aynı.. 2010 larda sanırım siyah-kırmızı olan teyp var 🙂

ben değildim murat ama ömür var hemen onun arkasındayım senın arabanın peşindeyim🙂bi resim çektirmek için🙂
bi de murat rcd 510 un bosch olanını buldum sonunda haftasonu ender de takıcam bide welcome mod da aradan çıksında acaba kaç gaymeye 🙂batladı sana

ilk sayfada önden foto var fotoları yarın akşama doğru atarım.. 🙂 Welcome ve RCD510 montajı 70'e mal olmuştu sanırım

rcd 510 un bosch ne kadara buldunuz acaba?

rcd 510 sahibinden aldım 600 tl çıkma ama sıfır gibi gerçekten farksız
murat iyimiş yaa 70tl bende o kadar veririm

rcd 510 sahibinden aldım 600 tl çıkma ama sıfır gibi gerçekten farksız
murat iyimiş yaa 70tl bende o kadar veririm

bende aynı fiyata satın aldım sahibindenden 🙂 memnun kalacağınız bir cihaz özellikle oluşturduğu orjinal görüntüyü çok beğeniyorum 🙂

Yeni Fotoğraflarla Aranızda 😀

Ön kare APP arka düz APP plakaların mühürlerini bekliyorum 🙂 Gelir gelmez onları da taktırıyorum kurtuluyorum plakalıklardan 🙂

aracı yıkadıkça park sensörlerinin boyası attığı için siyah duruyor servise uğradığım bi ara yaptırıcam onları 🙂

39,130Konu
763,846Mesajlar
21,888Kullanıcılar
mustitrgSon üye
Geri
Üst Alt