34 SJ 801 - 1.2 TSI *sener652

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mrtsnr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geçmiş olsun kardeşim ya yeni gördüm konuyu. Çok can sıkıcı bir durum. Umarım halletmişsindir ikisini de

Ozan abi senin araca özendim 😀 bbs seat sportların siparişini verdim. 2-3 haftaya geliyor 😀 ve sonunda jant işimde tamamlandı 😀

Ozan abi senin araca özendim 😀 bbs seat sportların siparişini verdim. 2-3 haftaya geliyor 😀 ve sonunda jant işimde tamamlandı 😀

hayırlı olsun kardeşim, bekliyoruz sabırsızlıkla 🙂
ama söyliyim janttan kopmadan arabadan kopamazsın sonra 🙂

hayırlı olsun kardeşim, bekliyoruz sabırsızlıkla 🙂
ama söyliyim janttan kopmadan arabadan kopamazsın sonra 🙂

abi benim arabadan kopmam için babamın fr tdi alıyorum demesi gerekir 😀 o zaman koparım işte 🙂 diğer türlü kopabileceğimi sanmıyorum hele bu jantlarla asla 🙂

eksik kalan bir rns510 (hırsız sayesinde takamıyorum) birde coilover. 1-2 aya coiloverı da takarım 🙂 birde ön tampon altına lip lazım sürtüyor 😀

cuma gunu tamponlariimi takiyorum c.tesi ise coiloverlarimi takicam bu hafta sonu ni aksilik olmaz insallah jantda bbs rs861 alicam

o jantın 19'u çok iyi durur ya. 18'ini çok beğenceğini sanmıyorum 😀 Antep'in yollarını bilmiyorum ama İstanbulun yollarında coil + 18le neler yaşicam çok merak ediyorum. 30 + 16'yla ön tampon altı traşlanmış o kadar da dikkat ediyorum.

o jantın 19'u çok iyi durur ya. 18'ini çok beğenceğini sanmıyorum 😀 Antep'in yollarını bilmiyorum ama İstanbulun yollarında coil + 18le neler yaşicam çok merak ediyorum. 30 + 16'yla ön tampon altı traşlanmış o kadar da dikkat ediyorum.

lip olayini arastirda murat benim tamponlarda surter burda ,,halledelim onu

39,130Konu
763,845Mesajlar
21,886Kullanıcılar
engin78Son üye
Geri
Üst Alt