34 SJ 801 - 1.2 TSI *sener652

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mrtsnr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
http://forum.donanimhaber.com/m_43055089/tm.htm
bosch ve blaupunkt farkları var ama senınkı bosch tuş takımı olandan oda ilginç tabi🙂

valla ben araç gelmeden aldım ve evimde durdu bayaa.. hep etrafını okuyordum ve blaupunkt yazıyordu. Bosch yazısını hatırlamıyorum. 2 türlü RCD510 olduğunu biliyorum. birinde Radio tuşu war diğerinde FM AM ayrı tuşlar var vs. ama bosch olduğunu ilk defa duydum 🙂

Yavaş yavaş araca bazı değişiklikler yapmaya başladım.. Eibach prokit 30mm yay taktırdım ve Ön panjur çerçevesi ve arka difüzörü piano black kaplama yaptırdım.. Araçta tek eksik şimdilik jantlar oldu onlarıda 2-3 aya kadar BBS CH'lerle değiştirmeyi düşünüyorum. Bakalım bi aksilik olmazsa eğer devamı gelecek. Henüz fotoğraf çekmedim en yakın zamanda fotoğrafları çekip atarım 😉

murat resimleri bekliyoruz jant işide bence bbs den vazgeç leon 18 düşünenlerdeki konuda yer alan jantı tak muthış duruyoo aero kitle tam uyum sağlıyoo

murat resimleri bekliyoruz jant işide bence bbs den vazgeç leon 18 düşünenlerdeki konuda yer alan jantı tak muthış duruyoo aero kitle tam uyum sağlıyoo

o 2 jant arasındayım zaten abi.. Fiyat bakımından o jant avantajlı. Ağırlığı sağlamlığı filan bi gidip görmem lazım 🙂 Az kaldı jant parasını biriktirirmeme babamada lastikleri aldırrım baharda filan takarım 🙂 kışın 18likleri düşünmüyorum pek

murat bende yaza alıcam o janttan şimdilik rcd 510 aldım gazımı keser b.evlerde takılıyomuşsun bi göremedim senin arabanı yaa...
resimlerde yoldadır diye tahmin ediyorum🙂

Makineyi aldım abi bugün finallerimde bitti çekerim öğlen filan atarım sonrasında 🙂 bugün sanırım seni ünverdi'nin orda gördüm ZN plakalı bi leon ama tam emin değilim... Ben yayla taraflarında oluyorum ve ünverdi incirli civarlardında dolanıyorum abi 😀
sen nerde oturuyosun ki 🙂

39,130Konu
763,846Mesajlar
21,887Kullanıcılar
denizhandnzSon üye
Geri
Üst Alt