Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayırlı olsun aracın çok güzel.Bencede logo ,çerçevesi siyah olmalı ve petek panjurla çok daha güzel olur.Kıvanç ve Serhat'ın dediği gibi plakalara acil çözüm şart!
sağolun arkadaşlar.. bugün buluşmadan önce gidip welcome özelliğini aktif ettirdim.. RCD510 taktırdım.. 1.2 TSIlardaki tek çıkış egsozu çift çıkış yaptırdım.. ilerleyen zamanlarda hava filtresi ve 3.5luk yay takılacak 🙂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.