31 Ekim 2010 Pazar Autoshow Organizasyonu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan PATRON
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁

Pazar günü kalabalık olur zaten üzme kendini kardeşim ben öyle avunuyorum 😀

valla 12.10 da eryadaydıkkımseyoktu bızde 2araba devam ettık haliçin orada yolda patronu yakaladım🙂 mersoda volkanı gordum bası çokkalabalıktı ınsanlarla konusuyordu es geçmek ozrunda kaldık cunku yorgunluktan ölüyorduk 😀😀 ama fuar süperdi heleki mankenler 😛😀😱😱😀

Vay arkadaş ya , pis ekildik 😀 , 12.04 de Erya'daydım kimseyi göremedim bekledim biraz içerideydim , 12.30 a kadar bekledim sonra tam çıkarken cüneyt aradı, cüneyt'le biraz bekledik baktık gelen giden yok çıktık sonra bizde.

valla 12.10 da eryadaydıkkımseyoktu bızde 2araba devam ettık haliçin orada yolda patronu yakaladım🙂 mersoda volkanı gordum bası çokkalabalıktı ınsanlarla konusuyordu es geçmek ozrunda kaldık cunku yorgunluktan ölüyorduk 😀😀 ama fuar süperdi heleki mankenler 😛😀😱😱😀

Vay arkadaş ya , pis ekildik 😀 , 12.04 de Erya'daydım kimseyi göremedim bekledim biraz içerideydim , 12.30 a kadar bekledim sonra tam çıkarken cüneyt aradı, cüneyt'le biraz bekledik baktık gelen giden yok çıktık sonra bizde.

2nizde aynı saatte ordaydınız görmediniz mi birbirinizi 😀

Cüneyt mavi bi ibiza dan bahsetti ama dışarıda bekliyolardı galiba, ben tekrar cüneyti görmeye gittigimde 2 araba az önce geçti dedi 🙂,

Senin numarayı da içerden internete girip aldım 🙂

39,125Konu
763,840Mesajlar
21,882Kullanıcılar
Geri
Üst Alt