30 Eylül BOLU/ABANT Buluşması

Teşekkürler herkese,Erkan bizim cocuklar büyümeden şehirlerarası sıkıntı gibi bize,geçmiş olsun..

Gokhan abi Erkan kardeşim ikiniz içinde üzüldüm..Sağlık olsun...

sanada geçmiş olsun erkan
saol abi

Teşekkürler herkese,Erkan bizim cocuklar büyümeden şehirlerarası sıkıntı gibi bize,geçmiş olsun..
evet gökhan aynen.doktor yola çıkamassın dedi zaten ben yinede sınırlarımı zorlucaktım ama olmadı saglık olsun.bu arada sanada geçmiş olsun

Gokhan abi Erkan kardeşim ikiniz içinde üzüldüm..Sağlık olsun...
saol ulvi.ne güzel beraber ailece olucaktık olmadı.iki gündür selçugu ikna etmeye ugraştım gel diye sonunda razı oldu ama ben gelemiyorum şimdi 🙁 sabah heran süpriz yapabilirim ama belli olmaz benim sağım solum 🙂

allah acil şifalar versin bakarsın iyileşir

ARKADAŞLAR GİYMEK İÇİN SAĞLAM BİR ŞEYLER ALMAYI UNUTMAYIN BENİM MONT SADECE 2 KÜÇÜĞÜ KURTARIR İYİ GECELER SABAH GÖRÜŞMEK ÜZERE

[MENTION=19123]erkani[/MENTION] sen yinede temkinli ol..bebişin sağlığı herşeyden önemli...

yarın aranızda olamayacağımı haber vermek istedim arkadaşlar. Cezmi abiyle telefonda görüştük gelmeye çalışırım dedim fakat işlerimi halledemedim. ona da haber verirsiniz. ayrıca hastalara da acil şifalar diliyorum. aranızda olamadığım için SCW stikerlerinden de alıp yapıştıramıcam🙁

işkembemı ıctım eve geldım sabah gıyeceklerımı hazırladım 3 saat uykudan sonra beraberız :=) hadı eyvallah

39,173Konu
763,951Mesajlar
21,997Kullanıcılar
fatih35mSon üye
Geri
Üst Alt