30 Eylül BOLU/ABANT Buluşması

Arkadaşlar organizasyona katılacak olanlara şimdiden teşekkürler,yönetim olarak katılımcılardan bir kaç ricamız olacak,hem buluşmanın keyfinin artması hemde sıkıntı yaşanmaması içindir bu ricamız..

Hali ile çok araçlı katılım olacağı için otoyollarda yada ara yollarda tuhaf hareketlerde bulunan apaçi tabiri kullandığımız araclara takılmayın,otobanda önde olacak 2-3 arac hız sınırlarını sağlayacaktır bu aracları gecmemeye özen gösterelim,hız limitlerinide aşmayalım..

SCW ye yakışır bir organizasyona imza atacağımıza eminim,emekleri gecenlere teşekkürler..

Gölcük yolu orman içinde çok virajlı bir yoldur. Asfalt ama ağaçlardan virajın ötesi görünmüyor.

Abant yolu da orman içinde epey virajlıdır. Yolu bilmeyenler için tehlikelidir.

Pazar günleri çok kalabalık oluyor.

Gölcük yolu orman içinde çok virajlı bir yoldur. Asfalt ama ağaçlardan virajın ötesi görünmüyor.

Abant yolu da orman içinde epey virajlıdır. Yolu bilmeyenler için tehlikelidir.

Pazar günleri çok kalabalık oluyor.

Virajlarda sıkıntı yok. Çukurlar vs önemli.

Konvoyun başında geçilmeyecek bir araç olsun.. Sonunda da konvoyu toplayacak bi araç koyalım. Yavaş ve geride kalanları birbirine yaklaştırsın. Kaybolma ve beklemelerin önüne geçeriz en azından..

çokgüzel yerler, geçen seneler kar yağarken gitmiştim hele gölcük orman mükemmel biryer sucuk ekmek süper oluyor ama çabuk soğuyor kışın 🙂
yemek olayını nasıl düşündünüz fiyatlar falan ben bulamadımda?

Virajlarda sıkıntı yok. Çukurlar vs önemli.

Konvoyun başında geçilmeyecek bir araç olsun.. Sonunda da konvoyu toplayacak bi araç koyalım. Yavaş ve geride kalanları birbirine yaklaştırsın. Kaybolma ve beklemelerin önüne geçeriz en azından..

Abant yolunda bazı yerlerde çalışma var ama en son gittiğimde öyle büyük çukurlar, büyük sorunlar yoktu. Bu akşam orda programım var son yol durumunu bildiricem.
Gölcük yolu sorunsuz gayet sürülesi 😀

[MENTION=154]rockinrock[/MENTION][MENTION=23987]Duvi[/MENTION] eski bir karagümrüklü olarak asıl avrupa yakasını iyi bilirim anadoluyu hiç bilmem 🙂

[MENTION=154]rockinrock[/MENTION][MENTION=23987]Duvi[/MENTION] eski bir karagümrüklü olarak asıl avrupa yakasını iyi bilirim anadoluyu hiç bilmem 🙂

Abi ben Anadolu yakasındayim ev Uskudar is yeri sultanbeyli,Gebze sınırı 🙂))

39,173Konu
763,951Mesajlar
21,997Kullanıcılar
fatih35mSon üye
Geri
Üst Alt