denizgoktas
Kayıtlı Üye
Süper fikirler!!! Yerel basına haber vericem çoğu arkadaşımdır, abimdir. hatta abant tv haber yapabilir. yarın hemen görüşeyim. Bir kaç tane büyük SCW bayrağı, arması getirilebilir. Bu sefer sesimizi daha büyük duyurursak, doğuş oto, seat bayileri bir sonraki büyük buluşmalarda herşeye sponsor olabilirler. O zaman sözcümüz birebir görüşme yapıp "şubat ayında kol dayamalara %45 indirim istiyoruz" diyebilir.
Hatta bu işi Uluslarası Seat Kullanıcıları buluşması haline bile getirebiliriz.
Dediğiniz gibi bikaç oto magazin dergisine e-mail atmakta fayda var. Gelip haber yapabilirler. Yine çok heyecanlandım puhahapuhaha
Görüşme yaptım. Çektiğim resimleri vericem. gazetede haber yapıcaklar. Abant tv (ulusal kanaldır) ile yrn görüşücem. Gazeteciler cemiyeti başkanı selamımı söyle gelip çeksinler dedi 🙂
Hatta bu işi Uluslarası Seat Kullanıcıları buluşması haline bile getirebiliriz.
Dediğiniz gibi bikaç oto magazin dergisine e-mail atmakta fayda var. Gelip haber yapabilirler. Yine çok heyecanlandım puhahapuhaha
Görüşme yaptım. Çektiğim resimleri vericem. gazetede haber yapıcaklar. Abant tv (ulusal kanaldır) ile yrn görüşücem. Gazeteciler cemiyeti başkanı selamımı söyle gelip çeksinler dedi 🙂