30 Eylül BOLU/ABANT Buluşması

Büyük hevesle beklediğim , bolu'lu olarak ev sahipliği kıvancıyla dostları karşılayıp , kapsamlı hazırlanan bu güzel organizasyona katılamamaktan dolayı üzgünüm, halbuki planlarımı yapmıştım. Bugün milli eğitimden yazı geldi ; pazar sabah 08:30 da MTSK sınav görevi verilmiş. Yeni sürücü adaylarını sınav yapıp , değerlendirmeye alıcaz. Direksiyon sınavı....Şimdiden herkese bol eğlenceler. Fotoğraflarınızı ve güzel paylaşımlarınızı merakla takip edip bekleyeceğim, çalışacam ancak aklım orada olacak .....Karabük'ten selamlar.....

Deniz abi sen yapacaksın bu işi ben inanıyorum gerçekten, umarım bu ilgili birimden pazar gününe kadar haber gelir gerçekten. Biz toplanalım resimlerimizi çekelim olmazsa çekilen resimleride paylaşırız onlarla belki Buda bir işe yarayabilir diye düşünüyorum...
kafanızı yormayın o ilgili birim lafı sanki oyalama taktiği aha perşembe cuma derken hafta sonu pazar geçtikten sonra iş biter zaten inşallah döner sana ilgili birim denizcim

kafanızı yormayın o ilgili birim lafı sanki oyalama taktiği aha perşembe cuma derken hafta sonu pazar geçtikten sonra iş biter zaten inşallah döner sana ilgili birim denizcim
bende sana katılıyorum ali abi ama ugraşları için kardeşimize teşekkür ederiz 🙂

Tek birşey soruyorum, yollar nasıl? 🙂 benim arabayla sıkıntı yaşarmıyım?

Arkadaşlar organizasyona katılacak olanlara şimdiden teşekkürler,yönetim olarak katılımcılardan bir kaç ricamız olacak,hem buluşmanın keyfinin artması hemde sıkıntı yaşanmaması içindir bu ricamız..

Hali ile çok araçlı katılım olacağı için otoyollarda yada ara yollarda tuhaf hareketlerde bulunan apaçi tabiri kullandığımız araclara takılmayın,otobanda önde olacak 2-3 arac hız sınırlarını sağlayacaktır bu aracları gecmemeye özen gösterelim,hız limitlerinide aşmayalım..

SCW ye yakışır bir organizasyona imza atacağımıza eminim,emekleri gecenlere teşekkürler..

Yanınıza hırka almayı unutmayın. Üstünüze kalın bişi muhakkak alın. Özellikle çocukları olan aileler için önemli

39,173Konu
763,951Mesajlar
21,997Kullanıcılar
fatih35mSon üye
Geri
Üst Alt