30 Eylül BOLU/ABANT Buluşması

Sticker'ı olan birisi yanında gelirken bir tane getirebilirse sevinirim. Ben, Yekta abinin verdiği stickeri rezil ettim de puhaha

önemli

Seat.com.tr'ye mail attım buluşma ile ilgili. Abant'ta bize bir stand kurabilirler. Geri dönmelerini bekliyorum

İzmit Keleşler oto'yla görüştüm. Onlardan da haber bekliyorum. Onlar da stand kurabilirler.

Gelişme olduğunda haber vericem.

Deniz şölene döndü bu iş..Stand kurulacaksa bu gune özel şu kol dayamalarıda araya sıkıştırıver birader😀😀

yerel basınlada görüşülebilinir bence. bu organizasyonu gazetelerinde dergilerinde haftasonu eklerinde yayınlamamaları icin hic bir neden yok

Mesut haklı, yerel gazete yada dergiler ile görüşülebilir. En azından otuz adet araç olacak neredeyse ve bunların %95 'i seat olacaktır bunlar arka arkaya gidecek vs. vs. farklı bir görsel şölen olacaktır, bu da yerel bir dergi yada gazete için güzel bir köşe yazısı olabilir...
Pazar günü görüşmek dileğiyle..

Mesut haklı, yerel gazete yada dergiler ile görüşülebilir. En azından otuz adet araç olacak neredeyse ve bunların %95 'i seat olacaktır bunlar arka arkaya gidecek vs. vs. farklı bir görsel şölen olacaktır, bu da yerel bir dergi yada gazete için güzel bir köşe yazısı olabilir...
Pazar günü görüşmek dileğiyle..
helikopter kıralayalım havadan takip etsinker bizipuhahapuhahapuhahapuhaha

39,173Konu
763,951Mesajlar
21,997Kullanıcılar
fatih35mSon üye
Geri
Üst Alt