2010 İbiza Cupra Siparişim...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zafa38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
nerden verdi acaba?

---------- Post added at 00:18 ---------- Previous post was at 00:17 ----------

ben 2 tane biliorum onların içindede sarı yok diye biliorum 3 4 gun once gorustugumde dogus oto oyle dedi bilmiorum baska yerden mi aldılar acaba?

maslak doğus oto

zannetmiyorum cunki olsa bana kesin soylerlerdi belki rengini karıstırıosunuzdur bende ordan aldım zaten baska yer getirtmiyor

Parça Sorunu Yaşamazsın Hiç Kafanı Takma! Hayırlı Olsun Güle Güle Binersin İnşallah....🙂

Cupra2 sahipleri parça sıkıntısı çekmiyorsa, kimse çekmez. Yedek parça programlarında aracın şase numaraları bile kayıtlı değil. Ki yeni Ibiza Cupra'daki motor VW'de bolca kullanılan bir motor. Parçaları bulunur.. Yeni çıkan Ibiza Cupra sayesinde, eskileri bayağı değer kazanacak gibi. Ayrıca FR TDI'ın piyasaya sürülmesiyle, performans meraklıları yeni Cupra'nın pabucunu dama atacaklardır. Ben, Corsa OPC ya da 207 RC'yi kesinlikle tercih ederdim. Çünkü bu araçlarla, ufak tefek oynamalar sonucuyla daha yüksek sonuçlar almak mümkün. Özellikle Corsa OPC, custom chip, düz boru ve filtre sonucunda 250hp'ye ulaşabilecek bir araç.
Kazasız belasız sürmenizi dilerim.

Sucuklu Safacım =) büyük ihtimal hiçbi parçasını kolay kolay bulamicaksın bu ibiza cupranın.. Bulsanda çok pahalı olucak ibiza cupraların parçaları öleymiş 🙂 Ayrıca herhangi bi parça siparişin 1-2 aydan önce gelmez bence 😛
Şaka şaka =) kanka rahat ol ya hiçbşe olmaz. Parçaları rahat rahat bulursun, fiyatlardada sıkıntı yaşicaını sanmıorm. Allah kazasız belasız kullanmayı nasib eder inşallah.

şaka şaka değil parçalar kolay bulunuyoo amaa geç geliyo 😀 ben hoparlorumu 2 aydır bekliyorum 😀

Cupra2 sahipleri parça sıkıntısı çekmiyorsa, kimse çekmez. Yedek parça programlarında aracın şase numaraları bile kayıtlı değil. Ki yeni Ibiza Cupra'daki motor VW'de bolca kullanılan bir motor. Parçaları bulunur.. Yeni çıkan Ibiza Cupra sayesinde, eskileri bayağı değer kazanacak gibi. Ayrıca FR TDI'ın piyasaya sürülmesiyle, performans meraklıları yeni Cupra'nın pabucunu dama atacaklardır. Ben, Corsa OPC ya da 207 RC'yi kesinlikle tercih ederdim. Çünkü bu araçlarla, ufak tefek oynamalar sonucuyla daha yüksek sonuçlar almak mümkün. Özellikle Corsa OPC, custom chip, düz boru ve filtre sonucunda 250hp'ye ulaşabilecek bir araç.
Kazasız belasız sürmenizi dilerim.

aynen corsa opc banada daha cazıp geldı sankı ıbızadan.ama ıbızada guzel.ama hangısını alırsın deseler corsa

39,143Konu
763,884Mesajlar
21,923Kullanıcılar
korcanSon üye
Geri
Üst Alt