Şeker Adam
Kayıtlı Üye
benım ıcın kalıte onemlı deıl
Sucuklu Safacım =) büyük ihtimal hiçbi parçasını kolay kolay bulamicaksın bu ibiza cupranın.. Bulsanda çok pahalı olucak ibiza cupraların parçaları öleymiş 🙂 Ayrıca herhangi bi parça siparişin 1-2 aydan önce gelmez bence 😛
Şaka şaka =) kanka rahat ol ya hiçbşe olmaz. Parçaları rahat rahat bulursun, fiyatlardada sıkıntı yaşicaını sanmıorm. Allah kazasız belasız kullanmayı nasib eder inşallah.
benım ıcın kalıte onemlı deıl
Sevgili Dinç arkadasım🙂 Tesekkur ederim verdigin cevaptan dolayı ayrıca cümleten kazasız belasız binmeyi Allah hepimize nasib etsin sağol varol...😉
Sevgili Dinç arkadasım🙂 Tesekkur ederim verdigin cevaptan dolayı ayrıca cümleten kazasız belasız binmeyi Allah hepimize nasib etsin sağol varol...😉
---------- Post added at 23:49 ---------- Previous post was at 23:44 ----------
şimdi soyleki opelin cok spor bir ruhu yok ve ailecek opel kullanıcısı oldugumuz için (vectra A- Vectra B - Corsa C) gibi aracları senelerce kullandıgımızdan opelden sıkıldım ayrıyeten benim için aracın dıs gorunusu ve sayılı ve parmakla gosteriliyor olmam dikkat çekmem cok onemliydi işte ibiza cupra bana bunu verdi... Bu yuzden ibiza cupra... Ayrıyeten 207 RC lerin yeni makyajlı kasasına baktıysanız ne tip guzel ne jant berbat otesi 2. el de boyle bir spor arac tercihim olamaz cunki birine baktım cok yuklenildigi belliydi ve dergi test aracı cıktı.
ben zaten 207 den nefret edrım.
ozman allah kazası zbelasız mutlu surusler versın
Teşekkurler JDM Lover 🙂 cümlemize amin..... ilk hedefim şimdiden hondalar🙂