2010 İbiza Cupra Siparişim...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zafa38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
stock olarak ıbıza opc yı yıyor [ az bı farkla] ama yuklenırsek nolur bılmem

Sucuklu Safacım =) büyük ihtimal hiçbi parçasını kolay kolay bulamicaksın bu ibiza cupranın.. Bulsanda çok pahalı olucak ibiza cupraların parçaları öleymiş 🙂 Ayrıca herhangi bi parça siparişin 1-2 aydan önce gelmez bence 😛
Şaka şaka =) kanka rahat ol ya hiçbşe olmaz. Parçaları rahat rahat bulursun, fiyatlardada sıkıntı yaşicaını sanmıorm. Allah kazasız belasız kullanmayı nasib eder inşallah.

Sevgili Dinç arkadasım🙂 Tesekkur ederim verdigin cevaptan dolayı ayrıca cümleten kazasız belasız binmeyi Allah hepimize nasib etsin sağol varol...😉

---------- Post added at 23:49 ---------- Previous post was at 23:44 ----------

benım ıcın kalıte onemlı deıl

şimdi soyleki opelin cok spor bir ruhu yok ve ailecek opel kullanıcısı oldugumuz için (vectra A- Vectra B - Corsa C) gibi aracları senelerce kullandıgımızdan opelden sıkıldım ayrıyeten benim için aracın dıs gorunusu ve sayılı olup parmakla gosteriliyor olması dikkat çekmesi cok onemliydi işte ibiza cupra bana bunu verdi... Bu yuzden ibiza cupra... Ayrıyeten 207 RC lerin yeni makyajlı kasasına baktıysanız ne tip guzel ne jant berbat otesi 2. el de boyle bir spor arac tercihim olamaz cunki birine baktım cok yuklenildigi belliydi ve dergi test aracı cıktı. Ayrıyeten araba iyi gidicek diye aşşagı bir markaya aynı para verip konforsuz binicegime ibiza cupra gibi agzına kadar dolu donanımı olan aracı tercih etmek daha makul geldi anlıcagınız hem konfor hem performans...

Sevgili Dinç arkadasım🙂 Tesekkur ederim verdigin cevaptan dolayı ayrıca cümleten kazasız belasız binmeyi Allah hepimize nasib etsin sağol varol...😉

Safacım ne kadar kibarsın sen öle ya okulda gayet sert bi erkeksin halbuki 😀 Canım sucuğum benim 😛

---------- Post added at 23:52 ---------- Previous post was at 23:49 ----------

---------- Post added at 23:49 ---------- Previous post was at 23:44 ----------

şimdi soyleki opelin cok spor bir ruhu yok ve ailecek opel kullanıcısı oldugumuz için (vectra A- Vectra B - Corsa C) gibi aracları senelerce kullandıgımızdan opelden sıkıldım ayrıyeten benim için aracın dıs gorunusu ve sayılı ve parmakla gosteriliyor olmam dikkat çekmem cok onemliydi işte ibiza cupra bana bunu verdi... Bu yuzden ibiza cupra... Ayrıyeten 207 RC lerin yeni makyajlı kasasına baktıysanız ne tip guzel ne jant berbat otesi 2. el de boyle bir spor arac tercihim olamaz cunki birine baktım cok yuklenildigi belliydi ve dergi test aracı cıktı.

Sucukçum sen dikkat çekip elle gösterilmek istiosan bunu sana yaşatıcam 😀
Not: Yarında rica ediorm sabah sucuk yiip gel ama bu sefer dişlerini fırçalama sınıfta bayılalım rica ediorm 🙂

Dinç efendi bak harbiden bigun yapıcam hepinizi mahfedicem o olucak😀😀😀 beni ellemi gösterticeksin kanka? sucukla ne alaka🙂

---------- Post added at 23:58 ---------- Previous post was at 23:56 ----------

ben zaten 207 den nefret edrım.

bende corsa ile arasında kaldım ama opelden sogudum artık cunki cok kullandıgımdan gordum opelin kronik sorunlarını (corsa ve vectra)

Corsa OPC ya da 207 RC'nin ne gibi donanım eksiklikleri var Ibiza Cupra'ya göre?

39,143Konu
763,884Mesajlar
21,923Kullanıcılar
korcanSon üye
Geri
Üst Alt