2010 İbiza Cupra Siparişim...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zafa38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hiç rastlamadım senin araca kayseride belkide hatırlamıorum bende lacivert palio sporting vardı kayseride tek olan belki bilirsin yada gormussundur beyaz jantlı

Hatırladım Araç Duruyo görüyorum ara sıra kayseri park'ın orda bi binanın önünde görüyorum genelde Bu aracımı hatırlamassın belki ama poloyu bilirsin belki

duydugum ıkıncı kısısınız sıparıs veren hayırlı ugurlu olsun

diğerini nerden duydunuz acaba hangi renk sizin duydugunuz? ben 3. sipariş verenim biri beyaz biri furia gri... teşekkurler sağolun...

---------- Post added at 23:59 ---------- Previous post was at 23:58 ----------

Hatırladım Araç Duruyo görüyorum ara sıra kayseri park'ın orda bi binanın önünde görüyorum genelde Bu aracımı hatırlamassın belki ama poloyu bilirsin belki

bildim kardeşim o durdugu yer bizim magza minicix bebe marketi senin arabayı cok gordum bu talasa giderkenki villalarla bi alakan varmı bi arabada ismailde vardı onla karıstırdım galiba ama mmp resimlerinde 2 side wardı bende mmp mustafada yaptırmıstım aracı ama hersey sokuldu aaa bidkk özer diyo armagan özerin kuzenimisin??

Evimiz Orası Ondan Oralarda görmüşsündür 🙂 Ben İsmail'in Kardeşiyim Bu arada 🙂

😀 bende diyorum bu ismailin araba değilmiydi diye tmm buyuk kardeşimisin küçükmü? msn i pm at bana burayı doldurmayalım 🙂

şimdiden hayırlı olsun bnmde bı abım sarı ıbıza cupra sıparısı verdı 2 hafta once ...

şimdiden hayırlı olsun bnmde bı abım sarı ıbıza cupra sıparısı verdı 2 hafta once ...

nerden verdi acaba?

---------- Post added at 00:18 ---------- Previous post was at 00:17 ----------

rengı sanırım sızınle aynıydı dıe hatırlıyorum

ben 2 tane biliorum onların içindede sarı yok diye biliorum 3 4 gun once gorustugumde dogus oto oyle dedi bilmiorum baska yerden mi aldılar acaba?

39,131Konu
763,858Mesajlar
21,890Kullanıcılar
AlierkanSon üye
Geri
Üst Alt