1.4 TSI 125 bg Leon - 1.9 TDI 105 bg DSG Volkswagen Caddy

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan PATRON
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kapışmadın mı hala Serbay...🙂 Bütün SCW olarak kim geçer merakla bekliyoruz...😀

şöyleki caddy son hızda leonu geçer, leonun max. yapabileceği hız 220 km, benim araç zar zor görüyor hatta bu hızı caddy en az 220 km yapar hacmi büyük ki bu hıza ulaştıgınıda gördüm zaten dahada var diyor ama ne kdr doğru bilmiyorum..

bizde caddy var, son hız en son 200km/h idi fiat doblo 1.9 multijetle başa baş gidiyorduk, daha da ötelenmiyor araba :S keşke 220 olsa son hızı nerdeee

ya beyler.. değil 1.4 caddyyi 1.2 bile geçer.. olacağı söyliyim ben 🙂 ilk atışta caddy kendini ileri atıcak... sonra 2. vitese geçicek.. tsi 2. vitese attığı an caddy dikiz aynasından hafif hafif uzaklaşır.. 🙂 hız 120 dediğinde caddy duraksamaya başlar yavaş yavaş hızlanır...

Şöyle Anlatiim.. Bende Corsa 1.2 80hp 110nm 5ileri Easytronic araç vardı.. Arkadaştada 6-ileri DSG Caddy.. 2mizde S modunda 30dan sonra hızlanırdık 🙂 benim devir yükseldikçe yaklaşırdım ilk o uzardı tabi.. Ama Corsada 3. viteste bişi war araç 80hp gibi değilde 105ler gibi gidio anlamadım 🙂 3. vitesten sonra caddyyi yakalayıp 140tan sonrada geçiodum.. 180e ulaştığımda caddy görünmüodu arkamda 🙂 Bu arada 5ileri caddyler 190dan yukarı çıkmıyor 🙂 6 ileri 210 filan yapabilio.. Şimdi Sizce Hangisi Geçer Stok Halde?

1.4 9sniyede kalkıo hangi ticari araç 0-100ü 9 saniye olabilir?

ayrıca ara hızlanma olsa neyse kapışabilirler... dizel sonuçta yüksek tork gücü var.. ama 1.4 tsilar piyasadaki 2.0 benzinlilere kafa tutarken 1.9 caddy yi kaale almayın 🙂 3.16 bile geçio caddyyi 🙂 tsi mi geçemicek 😛

Şu 2 video sanırım kıyaslama açısından yol gösterici olabilir. Hızlanma sürelerini göz kararı ölçtüğünüz zaman bile büyük bir fark var aralarında:

VW Caddy 1.9 TDI DSG (Yazılımsız - Yazılımlı)

Seat Leon 1.4 TSI

ben 1.9 caddy ile yokladım bir kez. ara hızlanmalarda bir miktar zorluyor ama sonrasında geçiliyor. ayrıca caddy lerin son hızı 190 civarıdır zira ağırlık ve ticari amaçlı şanzıman oranlarına sahip bir araç. eğerki karşılaştırma 1.9 leon ile tsi arasında olsaydı iş değişirdi rollde 1.9 her şekilde geçerdi.

ama caddy nin tasarım amacıda zaten yüksek hız yapmak yada rollde milleti geçmek değil.

caddy ye karşı tsi leon uzunda geçer.

9sn'nin altında olan ticari olduğunu bilmiodm maazur görün de 🙂 hangi ticariler 9sn'nin altında ulaşıo yüze merak ettim gidip alasım geldi şuan 🙂

serbay,daha önce:"şunu diyeyim 1.5 crdi accent ile ışıklarda kalktık belli bir süre gittik onu geçemedim... Fakat şuda vardı lastiklerim bitikti sürekli araba sarıyordu esp ışığı hep yandı.. ona yorumluyorum normalde asla geçemez bu bir gerçektir.. Heleki ben 1.9 cdti 120 bg astra coupe ile hem kalkışta hem hareket halinde yarışıp çok rahat bir şekilde fark atarak uzadıysam yeni lastiklerimle; 1.5 crdi yerim yerim..." demiştin

kanka 1,9 120 lik dizel astra coupeyi rahat geçtiysen, 105lik 1,9 caddy ile yarışman bile gereksiz..bu durumda çok çok rahat alman lazım..ben de hep duyuyorum caddy-doblo tarzı araçların çok iyi gittiğini..ama sanmıyorum ki 105lik caddy, 1.4 tsi yi geçsin..

ya beyler.. değil 1.4 caddyyi 1.2 bile geçer.. olacağı söyliyim ben 🙂 ilk atışta caddy kendini ileri atıcak... sonra 2. vitese geçicek.. tsi 2. vitese attığı an caddy dikiz aynasından hafif hafif uzaklaşır.. 🙂 hız 120 dediğinde caddy duraksamaya başlar yavaş yavaş hızlanır...

Şöyle Anlatiim.. Bende Corsa 1.2 80hp 110nm 5ileri Easytronic araç vardı.. Arkadaştada 6-ileri DSG Caddy.. 2mizde S modunda 30dan sonra hızlanırdık 🙂 benim devir yükseldikçe yaklaşırdım ilk o uzardı tabi.. Ama Corsada 3. viteste bişi war araç 80hp gibi değilde 105ler gibi gidio anlamadım 🙂 3. vitesten sonra caddyyi yakalayıp 140tan sonrada geçiodum.. 180e ulaştığımda caddy görünmüodu arkamda 🙂 Bu arada 5ileri caddyler 190dan yukarı çıkmıyor 🙂 6 ileri 210 filan yapabilio.. Şimdi Sizce Hangisi Geçer Stok Halde?

1.4 9sniyede kalkıo hangi ticari araç 0-100ü 9 saniye olabilir?

caddyler 190 dan yukarı çıkamıyor diye kim demiş? 🙂 kendim 200 ü gördüm kaç kere. ama daha da gitmiyor tabi orası doğru.

39,125Konu
763,840Mesajlar
21,882Kullanıcılar
Geri
Üst Alt