Floydian
Kayıtlı Üye
Alp ben sağlıktan bahsediyorum işin maddiyatından çok.Eğer senin için maddiyat önemli geliyorsa birşey diyemiycem.Ben burda sigarananın zararlarını sayacak değilim daha geniş bakmanı dilerim,ayrıca milletvekilinin açıklamalarına atfen dedim.Mantalite değil bu resmen bence mazoşistlik kendine zarar veriyorsun bile bile...Herkes ne oldugunu biliyor sağlığı etkiliyor mu etkiliyor,eee vücutda düzen bozulunca ne oluyor hasta oluyon bunun neresi yanlış ben anlamış değilim.Söylediklerini kendin inanıyon mu acaba sigara içiyon galiba
Ben içmeyen biri olarak kesinlikle istemiyorum istedikleri kadar havalandırma, özel donanımlar geliştirsinler benim gözüme bile dokanıyor fazla durunca öyle bir ortamda
Timur ona bakarsan günlük kullandığımız birçok şey sağlığa zararlı. Örneğn arabalar. Bir yılda trafik kazasından ölenlerin sayısı sigaradan ölenlerin sayısından kat kat fazla. Konu maddiyet değil. Kesinlikle. Konu sağlık. Yalnız sigara içen insanları 'zaten hasta olacak bunlar, ölecekler' diyerekten gerçekten hasta olabilecekleri ortamlarda sigara içmek zorunda bırakıyorlar. Ayrıca sigara içmeyen insanlarında bulaşıcı hastalık kapma riski artıyor. Örn: H1N1