gokhan_acr
Kayıtlı Üye
Herkese iyi akşamlar.
Yeni bir projeyle karşınızdayım daha doğrusu ilk projemle karşınızdayım proje çokta hayata geçirdiklerimizin ilki
Neyse uzatmadan Gelelim İcraata
Teypte Müzk ismi Görememem ve görsellik açısından canımı sıkan teyp bölümü bu işe kalkışmama öncü oldu diyebilirim.
Hem Navigasyon Hem Video Oynatıcı Hemde Radyo Olarak Aklınıza Tabikide İlk Olarak Multimedya'lar gelir.
ve bu multimedya'lar Düzgün Birşey Elde Etmek İstiyorsanız en az 1.000 TL yi Gözden Çıkarmanız Gerekiyor.
Neden 1.000 +TL Para Vereyimki Bi Teyp'e ?
Tabletler ne Güne Duruyor Android Olduğu İçin Üzerinde istediğiniz gibi Oynayabiliyoruzda ne güzel
İşin Kısacası resimler anlatsın
Bu projenin Başlangıcı Tableti Öylesine koyup Fotoğrafları Çektim. Konsol Sökülüp Karbon Kaplanacak Vs..
*Tablet Boot Animation Orjinal Logosu Silinip Yerine Seat Sport Logo Konuyuldu.
*Tabletin Ses Çıkışları ve Şarj Soketi Arkaya verildi.
*Tablet power Switch Öne Ulaşılabilecek Biyere Koyulucak.
Fikirleriniz Benim İçin Önemli Yorum Yapmadan Geçmeyin Lütfen.
Resimler.;
Yeni bir projeyle karşınızdayım daha doğrusu ilk projemle karşınızdayım proje çokta hayata geçirdiklerimizin ilki
Neyse uzatmadan Gelelim İcraata
Teypte Müzk ismi Görememem ve görsellik açısından canımı sıkan teyp bölümü bu işe kalkışmama öncü oldu diyebilirim.
Hem Navigasyon Hem Video Oynatıcı Hemde Radyo Olarak Aklınıza Tabikide İlk Olarak Multimedya'lar gelir.
ve bu multimedya'lar Düzgün Birşey Elde Etmek İstiyorsanız en az 1.000 TL yi Gözden Çıkarmanız Gerekiyor.
Neden 1.000 +TL Para Vereyimki Bi Teyp'e ?
Tabletler ne Güne Duruyor Android Olduğu İçin Üzerinde istediğiniz gibi Oynayabiliyoruzda ne güzel
İşin Kısacası resimler anlatsın
Bu projenin Başlangıcı Tableti Öylesine koyup Fotoğrafları Çektim. Konsol Sökülüp Karbon Kaplanacak Vs..
*Tablet Boot Animation Orjinal Logosu Silinip Yerine Seat Sport Logo Konuyuldu.
*Tabletin Ses Çıkışları ve Şarj Soketi Arkaya verildi.
*Tablet power Switch Öne Ulaşılabilecek Biyere Koyulucak.
Fikirleriniz Benim İçin Önemli Yorum Yapmadan Geçmeyin Lütfen.
Resimler.;