Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

EvoTech yazılımları hakkında..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1.6 tdi icin beyne islem yapilsin artik :) Garanti konusunda ki verdiginiz bilgiler benim icimi rahatlatti acikcasi. Tesekkurler.:eek:key:
 
peki Seher hanım 1.2 tsi lar ıcınde söz konusu mu yazılım?


Kusura bakmayın size cvp yazamadım. Bilgi alamadağım için. 1.2 tsi'lar da var ama net bilgi sağlayamadım..

Detaylı bilgi için Gsm Yılda : 0532 787 26 29
Eski Adı W-Max yeni adıyla G-Force Motorsport
Adres : Maslak 2. Kısım 26.sok. No : 1001

yardımcı olucaklrdır..
 
Ozel mesaj olarak banada fiyatlar konusunda bilgi verirmisiniz acaba? 1.6 TDI icin belki fiyat konusunda bir bilgi yoktur ama en azindan tahmin etme imkani bulurum :)
 
size mesaj attım Fatih bey ..

Seher hanım, 1.2 tsi'lar için yazılım var ancak benim gittiğim yerlerde beyni okuyamıyorlar. CMD Flash OBD Server kullanılıyor ve OBD portuna kablo bağlanıp beyin bilgilerini almak istediklerinde File Not Found diyor. Serverda o motor koduna ait dosya yok anlamına geliyor. Sizin tavsiye ettiğiniz yer aynı programı kullanıyorsa yoktur zaten, eğer farklı bir server kullanıyorlarsa gidip konuşmak isterim. Bilgilendirirseniz sevinirim. Fiyat konusunu da pm atarsanız.
 
evotech firması revo gibi dsg li araçlara dsg yazılımı atabiliyormu? Araç : tdi fr 170hp cr dsg
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt