Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

4 çeker

alp sana bi araç tavsiye edicem askere gittinmi bilmiyorum ama gitmediysen o aracı kullanabilmek için elinden geleni yap... mercedes unimog... ben landla 50-60 cm suya girerken o 150sm suda sorunsuz ilerleyebiliyordu... :)

abi zaten yerden 50-60cm yüksekte bırak da girsin.. :)
 
Çok duydum. Hatta kendine has bir sesi varmış bu aletin. Nerde bulup nerde kullancam? :D

aynen öyle çok keskin bi sesi var... araziye çıkılan bütün birliklerde mecburen vardır... ben şuna şahit oldum... full dolu ford cargo tanker çamura saplandı ve unimog onu ordan çekti... gücü sen hesap et artık...+ 8 ileri :)

cezmi abi ama sanırım biraz çabuk savruluo yüksek olmasından olsa gerek...
 
abi zaten yerden 50-60cm yüksekte bırak da girsin.. :)

yanlış anlama denediğimi(zevkten değil mecburiyetten tabiki) :) söylüyorum... yukarıda hava alma borusu olduğuna göre daha fazlasınada girer sanırım ama 99 model kapılardan kesin su alır :)
 
ilk fırsatta ilk tercihim kesinlikle rubicon olucak off-road/şehir içi/cabrio e daha ne olsun
jeep-wrangler-rubicon-titel.jpg
 
aslında böyle bişi yapıp engel tanımamak var..kırmızıda durmaya da gerek yok.. :D :D

 
Güzel resimler özellikle boğulurken sigara içmek çok acayip:D
Askerde paşa şoförüydüm kim ne derse desin land rover başka bilmem.Evet unimog çok çok fena bi araç ama en çok kaza yapan takla atan ve ölümlere sebebiyet veren araç.Niye oluyor adam 20 yaşında yeni ehliyetli verirsen böyle acemilere o araçlarla böyle kazalar yapması olası.:mad:O aracı Cezmi abiye vermek lazım evereste bile çıkar:D

xx
 
Geri
Üst Alt