Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2004 Seat Toledo 1.6 16v Sedefli Siyah

Cezmi abi bagajüstü için Efe polyestere gelıp butun kalıcam.Biraderle beraber musaıt bır zaman ayarlamaya çalışıyorum.İki arac gıdebilmek için....

Bagajüstü cıta aklımdan cıkmıyor.

dün nizipte yürürken bir toledoda bagaj üstü vardı..elimi attım çok beğenmiştim...
 
Harika konu anlatımı ve aracında güzelliği,sahibinde emeği olunca ortaya nefis keyifli şeyler çıkıyor.
Hem anlatım,hem emek,hemde araç için tebrikler abi.Devamını bekliyorum:)
Allah kaza bela vermesin.

xx

Engin kısmet olursa yakın zamanda devamı bol fotolu olarak gelicek.:)
 
İşte budur! :) En güzel, en temiz Toledo'lardan birisi... Sonunda görmek nasip oldu... Maşallah diyorum, nazar değmesin.

Mehmet Abi, bişeyi merak ediyorum, mercekleri D2S yapınca neler değişti? Mercekleri tam nerden aldın, hangi araçtan çıkma? Bir de direk uydu, değil mi? İçinde kullandığın xenon kit nasıl bişey? Benim araçta da sonar angel mercekli far takılı işte, bir de ucuz çin malı H1 xenon. Aydınlatma fena değil de, daha iyi olmasını isterdim. Sadece mercek değişimi ile aydınlatma arttı mı? Işık çizgisi ve görüş mesafesi nasıl?

Bir de benim top sport jantların 1-2 yerinde boya dökülmesi var. Bunları nasıl düzeltebilirim?
 
Geri
Üst Alt