Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2004 Seat Toledo 1.6 16v Sedefli Siyah

İşte budur! :) En güzel, en temiz Toledo'lardan birisi... Sonunda görmek nasip oldu... Maşallah diyorum, nazar değmesin.

Mehmet Abi, bişeyi merak ediyorum, mercekleri D2S yapınca neler değişti? Mercekleri tam nerden aldın, hangi araçtan çıkma? Bir de direk uydu, değil mi? İçinde kullandığın xenon kit nasıl bişey? Benim araçta da sonar angel mercekli far takılı işte, bir de ucuz çin malı H1 xenon. Aydınlatma fena değil de, daha iyi olmasını isterdim. Sadece mercek değişimi ile aydınlatma arttı mı? Işık çizgisi ve görüş mesafesi nasıl?

Bir de benim top sport jantların 1-2 yerinde boya dökülmesi var. Bunları nasıl düzeltebilirim?

Angel farlara H1 yerine d2s takarken biraz alıştırma yerı için ufak tefek kesme işlemi yapıyorsun.Daha sonra dırek vıdalayıp ayar yapıyprsun.Arac üzerinde ayar yapmanı ve daha sonra kapakları kapamanı tavsıye ederim.

D2s mercek bır cok aracta bulunuyor.Fabrıkadan orjınal xenonla cıkan aracların uzerınde bulunuyor.D2s kiti ben çok ucuza aldım.Normalde osram,phılıps,mtechte bır adet ampul sadece 130 tl gıbı fıyatlarla satılıyor.Ben monza ceramıc ince balastlı kıtı 125 tl gıbı rakama aldım.Elimde mtech kıt vardı bunlara d2s ampulle kullanabılmek için soketine 60 tl istediler.Yeni kit almak daha mantıklı geldi.Eski aydınlatma ile yeni kıyas kabul edılemez.H1 merceklerin resimleri formatta uçmasaydı ne demek istediğimi anlardın.

Jantları boytamak gerekecek yada yama yapacaksın.Ben yeni 18'' leri takınca topsportları boyatacagım.Benim jantlarında ciddi oranda boyaya ihtiyacı var.
 
değişik bi spoiler için izlemedeyim mehmet.Allah nazardan saklasın.konuda çok faydalı olmuş.angel lardan çok çekiyorum keyfine doyum olmasada geceleri eziyet olmaya başladı.sanayide d2s merrcek diye sorsak bilirler heralde?o işlemi benimde yapmam lazım.ama söküp takma işi biraz kasıcak gibi.
 
değişik bi spoiler için izlemedeyim mehmet.Allah nazardan saklasın.konuda çok faydalı olmuş.angel lardan çok çekiyorum keyfine doyum olmasada geceleri eziyet olmaya başladı.sanayide d2s merrcek diye sorsak bilirler heralde?o işlemi benimde yapmam lazım.ama söküp takma işi biraz kasıcak gibi.

Sanayıdeki adam d2s mercek dediğinde pek anlamayabilir.Onlar farklı dilde anlaşıyorlar.Mercek de xenon balastı için motor de ampul ve veya komple istediğini anlat hemen cıkartıyorlar.Bulabılıyorsan mercedes,bmw,audı gıbı araçların kırık orjınal farlarını xenonları ıle beraber alabılırsın.

Ben bıraz aceleye getırdım.Vaktım kısıtlı oldugu için işlemleri şirkette apar topar yaptım.Ikı gün aracı kullanmazsan cok güzel şekilde yapabilirsin.Geceleri eziyet olmaktan cıkar.
 
Toledo için orjinal yada angel cıkma far arıyorum.
 
Geri
Üst Alt