Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2004 Leon Topsport 1.8T 20V 180hp Proje süreci....

S-001 bende var.Benım arac 1.6 ve su ana kadar bır şikayetım olmadı.Type-r uzerınde kullananda cok ve şikayetci olan yok gibi tek sorun fıyatı ben 13-14 ay önce tanesını 245 tlye almıştım.Şu an yaklaşık 400 tl gıbı bır rakam ıstıyorlar.300 kusure pırellı pzerolar var.

S001 çok güzel bir lastik yol tutuşu ve yağmur performansı çok iyi bakalım kısmet olursa aracımda kullanmak istediğim bir lastik....
 
dragda artislik yapanın rollingde özrü kabul edilmez kardeş :)
kardeşim biz rizeliyiz drag da rolling de affetmeyiz yaşımız 30 olmuş 5 yaşında çocuk var bu saatten sonra bazı sahaları gençlere bırakmak lazım istanbulda 100 kişi drag rolling le oğraşıyorsa 90 nı beni tanır :) facebook ta makasosman@hotmail.com diye gir videoları izle :) yanlış anlama bu lakabı 10 yıl önce takmışlardı :)
 
Atarlara bak atarlara :) Shadow gösterge siparişi verdim Boost-egt-voltage bideturbo timer halletsem :)
 
iç çekmedim değil hani.. bi süreyimmi diyesim geldi :D
kazasız, belasız kullanman dileğimle serhat kardeşim..
 
Geri
Üst Alt