zihin okuyucu

tutsada nasıl tutuyo bacanak bunun hılesını acayıp merak ettım ben ya

denk geliyrdur ya bende bir kere tuttu 4 kere tutmadı benim zihnimi kimse okuyamaz abi

cıkan harfın ustune gıttıgınız zaman mause ıle dırek o harfı cıkartıyo.Sayıyı tutun mause u hc hareket ettırmeyın boslukta dursun o zaman yanlıs cıkıcak😉

9 rakamıyla alakalı birşey sanırım.ama daha tam çözemedım uğrasıorum 🙂

tezım tutmadı oyle bsey degılmıs evet 9 ve katları tarzı bsey var galıba 🙂

buldum sanırım 🙂
mesela bır sayı tutuyoruz 62 diyelım 8 cıkartıyoruz 54 bulduk.54 tekı rakamların toplamıda 9 edıyor.başka bir sayı tutalım 37 ,10 cıkartalım 27 toplam gene 9 edıyor.tabloyada bakarsak toplamları 9 eden sayıların hepsının yanında aynı harf var.
ne yaparsak yapalım 9 buldugumuz için de aynı harfi bize veriyor.ama gidipte sayı tahmınınde bulunmadan ordakı sayılardan birini secersek 43 gibi rasgele onun yanındakını bulamıyor.yanı denılenlerı yapmazsak zıhnımızı okuyamıyor kısacası 😀

buldum sanırım 🙂
mesela bır sayı tutuyoruz 62 diyelım 8 cıkartıyoruz 54 bulduk.54 tekı rakamların toplamıda 9 edıyor.başka bir sayı tutalım 37 ,10 cıkartalım 27 toplam gene 9 edıyor.tabloyada bakarsak toplamları 9 eden sayıların hepsının yanında aynı harf var.
ne yaparsak yapalım 9 buldugumuz için de aynı harfi bize veriyor.ama gidipte sayı tahmınınde bulunmadan ordakı sayılardan birini secersek 43 gibi rasgele onun yanındakını bulamıyor.yanı denılenlerı yapmazsak zıhnımızı okuyamıyor kısacası 😀
aynen oyle adas🙂

benim zihnimi okusa zaten sayfa "redirect" olurdu.. 😀 😀 😀

39,142Konu
763,881Mesajlar
21,920Kullanıcılar
berat.soylu_Son üye
Geri
Üst Alt