Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Zenec NC2010 Taktirdim

  • Konbuyu başlatan swotr
  • Başlangıç tarihi
S

swotr

Guest
Arkadaslar bugun serviste zenec NC2010 taktirdim aracima.. Daha once konusu gecilmisti, urun Bluetooth, DVD, Navigasyon ozelliklerine sahip, EISA 2008-2009 best car integral odullu, VW cihazlariyla tam uyumlu, direksiyon tuslari klima ekrani bilgileri vs CAN bus uzerinden calisabilmekte.

Urun hakkinda bilgi:
http://www.zenec.com/en/products/ego/volkswagen-seat/ze-nc2010/

Henuz detayli inceleyemedim ama baktigim kadariyla yorumlarimi fotolarin yaninda yazdim.

Navigasyon: Hizli ve basarili, sesli yonlendirme arac teybinden gelmekte o sirada calan muzige engel olmamakta. Navigasyon, radyo vs bilgileri CAN bus uzerinden yol bilgisayari uzerinde (MFD ekranlarda gosterilmekte) bende ki ekran bunlardan olmadigi icin gostermedi.


DVD: Denedigim filmde gayet guzeldi goruntu. Altyazilar biraz kotu gorunmekle beraber rahat okunabilmekte. Yalniz tek sorun belirli hizin ustune (20km/s olabilir) ciktiginizda ekrana uyari vererek izlettirmiyor :) Belki ayari vardir incelemedim ama teypte dual zone denen ozellik var bu ozellikle eger arka koltuklara cikis vermisseniz oradakiler bagimsiz bir sekilde izleyebilmekte :)


Bluetooth: Cok basarili. Zaten dahili olarak parrot a ait bir uniteyi kullaniyor. Harici mikrofon takildi. Ses kalitesi gerek arayanin gerekse giden ses cok iyi. Telefon rehberinizi senkronize ediyor, ve ekrandan isme gore arama yapabiliyorsunuz. En son yaptiginiz ya da gelen cagrilara bakabiliyorsunuz. Arama durumunda calan muzik ya da her neyse ses kesiyor, bittiginde devam ediyor. Denemedim henuz ama belirli kisilere ait isimleri sesli kaydedip arama ozelligide var..


USB: Bu zaten normal teyplerde de oldugu icin uzerinde durmayacagim.


Menu:


Genel gorunum:
 
çok şık duruyo ya :) maşallah güle güle kullan..... bu arada bilgilendirmek adına yazdıkların çok güzel paylaşım teşekkürler....
 
seyir halinde video izlemen için gerekli kod

200905 buda benden hediye olsun
 
iyi günlerde kullanın.. :)
 
fiyatları ne kadar acaba?
bu aralar kanıma giriyor bu cihazlar =)
 
hayırlı olsun direkiyon kumandaları çalışması apayrı bir güzellik oluyor ben navitech te kullanamıyorum :kizgin:
 
tesekkurler arkadaslar.. dahili hafizasi yok, rns510 dan tek dezavantaji bu belki ama uzerinde USB ve SD(HC) kart girisi var.. montaj dahil 2733 tl ye geldi.. urun guzel, içerinin atmosferini cok degistirdi inceledikce paylasirim detaylari.. Dogus Maslakta takildi urun bu arada (Serkan, Salih, Erdal ve Omer beylere tesekkur ederim buradan).. onlarda ilkkez takmislar.. ve su ana kadar taktigimiz en iyi cihaz dediler :) Cihaza ekstra dvb-t tuner, geri vites kamerasi, arka koltuklar icin video cikis imkanlarida var ama ben yaptirmadim.. gorsel park sistemide var ama bunun icin park sensorunun can e bagli olmasi gerekiyormus.. bir iki foto daha koyayim :)

Klima Bilgileri:


Rehberden Arama:
 
Geri
Üst Alt