Klima aciksa evet farkeder.Doğru hocam az yakmıyor ama bu yoldaki rampalar çok fazla şehir içide var klima sonuna kadar açık ondan gerçekten hiç fena değildi 6.5 .
Klima aciksa evet farkeder.Doğru hocam az yakmıyor ama bu yoldaki rampalar çok fazla şehir içide var klima sonuna kadar açık ondan gerçekten hiç fena değildi 6.5 .
150-180 arasi iyi bir deger.Malesef yol bitmiyor 110 km ile. Otobanda 150 ile 180 km arası denedim 7 litre yaktı. Bence gayet iyi.
Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
Hocam bende ateca sahibiyim. Şehir içi bir depo 500-550 km zor götürüyor. (Performansı kullanımda.). Yakıt kalitesinden olduğunu düşünüyorum. Onun dışında aklıma hiç bir etken gelmiyor.arkadaşlar merhaba 2023 1.5 fr+ ateca araca sahibim daha 3. depo yakıttayım ve 1 ve 2. depoda çok fark varmış gibi geldi
Ankara içi 5 km lik bir işe git gelde yolda yokuş bulunuyor yakıt tüketimim ortalaması 9.4 gösteriyor.
ilk depoda 550-600km civarında yol katettim ancak 2. depo yakıtımda 430-460 arası anca gitti sürüş aynı eco modda kullandım yol aynı bu fark neden olur acaba bilgisi olan var mı ve yakıt tüketimi normal mi sizce?
hocam ben sakin kullanımda bu şekildeyi performanslı kullansam heralde 300 zor gidicekHocam bende ateca sahibiyim. Şehir içi bir depo 500-550 km zor götürüyor. (Performansı kullanımda.). Yakıt kalitesinden olduğunu düşünüyorum. Onun dışında aklıma hiç bir etken gelmiyor.
Hocam az çok aracın yeniliğinden dolayıda etkisi vardır. Ama bilginiz olsun Ateca dikkat etmeyince yakan bir araç. Benim araç fazla kullanılmıyor ondan bana koymuyor. Mesela 5 ay önce depoyu fulledim fulledikten sonra 300 km yol yaptım ama ful basma ve istanbul trafiği şuan 160 km menzil gösteriyor. Uzun yolda 120 sabit kullanınca 7 litre civarı yakıyor. Mesela A3'le yaptığım yolu atecayla yapsam 13 14 litre yakıyordu denemişliğimde var. İyi gidiyormu gidiyor fena değil ama yakıtı yüksek bir araç. Şuana kadar dikkat ederek kullandığımda en düşük 5.8 gördüm uzun yolda. 100-110 arası hızlarda.hocam ben sakin kullanımda bu şekildeyi performanslı kullansam heralde 300 zor gidicek
kullandığım kadarıyla dediğiniz gibi dokunmaya gelmeyen bi sistem var hafif basınca hemen artıyo tüketim malesefHocam az çok aracın yeniliğinden dolayıda etkisi vardır. Ama bilginiz olsun Ateca dikkat etmeyince yakan bir araç. Benim araç fazla kullanılmıyor ondan bana koymuyor. Mesela 5 ay önce depoyu fulledim fulledikten sonra 300 km yol yaptım ama ful basma ve istanbul trafiği şuan 160 km menzil gösteriyor. Uzun yolda 120 sabit kullanınca 7 litre civarı yakıyor. Mesela A3'le yaptığım yolu atecayla yapsam 13 14 litre yakıyordu denemişliğimde var. İyi gidiyormu gidiyor fena değil ama yakıtı yüksek bir araç. Şuana kadar dikkat ederek kullandığımda en düşük 5.8 gördüm uzun yolda. 100-110 arası hızlarda.