bu scirocco konsolu değil. sciroccodaki değiştirilmiş eos konsolu.
alp senin ilk aracın bundandı değilmi 🙂
Evet 2004 VW Sharan 1.9 TDI 130 6 ileri Highline idi.
MPV ler avrupada çok tercih ediliyor. Çünkü ucuzlar, bol hacimliler, ekonomikler, ve bol donanıma sahipler. Amaçları zaten aile arabası olmak.
Aracın çoğu araçta bulunmayan donanımlarına gelcek olursak:
360 derece dönebilen tam deri ve katlanabilir koltuklar ve koltuk ısıtma, 3 sıra koltuk, her koltukta 2 tane kolçak, Buz dolabı (soğukmalı torpido vs. değil bildiğiniz buz dolabı), bi-xenon farlar ve far yıkama, iki komple ayrı klima sistemi, boyalı-karartılmış arka camlar, + Bildiğimiz Highline donanımları..
Önyargılı davranıp gurbetçi arabası diye belki içine bile hiç binmediğiniz arabaları kesip atmayın.
Evet 2004 VW Sharan 1.9 TDI 130 6 ileri Highline idi.
MPV ler avrupada çok tercih ediliyor. Çünkü ucuzlar, bol hacimliler, ekonomikler, ve bol donanıma sahipler. Amaçları zaten aile arabası olmak.
Aracın çoğu araçta bulunmayan donanımlarına gelcek olursak:
360 derece dönebilen tam deri ve katlanabilir koltuklar ve koltuk ısıtma, 3 sıra koltuk, her koltukta 2 tane kolçak, Buz dolabı (soğukmalı torpido vs. değil bildiğiniz buz dolabı), bi-xenon farlar ve far yıkama, iki komple ayrı klima sistemi, boyalı-karartılmış arka camlar, + Bildiğimiz Highline donanımları..
Önyargılı davranıp gurbetçi arabası diye belki içine bile hiç binmediğiniz arabaları kesip atmayın.
beni ne kadar tanıyorsun da ön yargılı olduğumu biliyorsun ? bana göre bu, benim fikrim bu.bana göre hepsinin içi aynı.
burada marka fanatikliği yapmayan az sayıda insandan biriyim.yeni E serisi diye konu açılsa oradada aynı şeyi yazardım C serisi ile içi aynı hepsinin birbirine benzemeye başladı içi diye.VW e laf söyleyince bi savunma durumu oluşuyor herkeste.