Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yeni Ibiza FR TDI

Benim dediğim şeyin aynısı açıklayarak yazmışsın zaten. Bu bir cevap değil.

kendi adıma daha mesaj atmamın anlamı olmadığına kanaat getirdim.

Siz diyorsunuz ki; İbiza 2.0 TDI Türkiye'de satar. (ki henüz TR satışı olup olmayacağı belli değil) Bende diyorum ki satamaz. Bana söyleyeceğiniz hiçbirşey bu fikrimi değiştiremez.

İyi geceler.

---------- Post added at 00:53 ---------- Previous post was at 00:51 ----------



Kaç tane R32 kaçtane V8 passat satılmış acaba? Birde bahsettiğin araçlar R32 efsane sayılacak passatta aynı şekilde ama savunduğumuz araç ibiza. Soru işareti.
Bu araçları sizin sokakta az görmeniz satılmıyor anlamına mı geliyor? Siz neye dayanarak satılmıyor ya da satılmayacak diyorsunuz?
 
Bu işlerin işleyişini size anlatayım. Bir araç üretildiği zaman ülke çapındaki temsilcilere danışılıyor (otomobil bayilerine değil). Bu ülke temsilcileri üretilen araçların Türkiye'de satış için uygun olup olmamasını araştırıyor. Ve araçlar buna göre Türkiye'ye geliyor. O araç üretildiği için satışı burada yapılıyor değil anlayacağınız. Ülke temsilcileri uygun gördüğü için ülkemizde satışı yapılıyor.
Örneğin, Leon MK1 Cupra4 ülkemizde satışı yapılmamış bir araç. Ya da MK4 Ibiza Cupra'nın benzinli versiyonu.

Laf atmak ıcın demıyorum yanlıs anlama Ibıza cupra gordum b tane Istanbulda ama buyuk ıhtımal ozel sıparıs flandır,satısının yapılmadıgı dogru
 
Mk4 ıcın yazdım ben yenı Cupra ıcın degıl
Gümrükten alınmıştır. Biliyorsunuz ki gümrükte bırakılan birçok değerli araç var. İtahalat anlaşması yapılmayan araçları özel sipariş yoluyla da getiremiyorsunuz.
Örneğin; istediğiniz kadar paranız olsun, bir Honda bayisi vasıtasıyla Acura NSX getiremezsiniz. İthalat anlaşması yok. Ama nası olur, gümrüğe bırakılmıştır alırsınız. Ya da araca biner gelirsiniz masraflarını karşılayıp TR plakası takarsınız.
Şimdi şöyle düşünebilirsiniz. "NSX bambaşka bir araç. Benim bahsettiğim aynı aracın bir modeli." Şöyle birşey de var. Sedan Civic ülkemize gelişi olan bir araç. Ama Sedan Type-R'ı bir bayi vasıtasıyla getiremiyorsunuz.
 
muhtemel gumrukten alınmıstır.konuyla alakası yokda sunu belırtım GTR-35 ılk TR ye her turlu ıvır zıvır odenerek Mınık (hilmi-ahmet) kardesler tarafından getırılmıstı b ahbapları ıcın.neyse onu karıstırmayalım sımdı gırermı gırmezmısını:)
 
bende satılabileceği kanaatindeyim. en azından almak isteyen çok olacaktır ama vergi mevzuatından dolayı fiyatı çok uçarsa imkanlar doğrultusunda alımda sıkıntı olabilir.

zira daha önce satılan 1,9'lar sınırlı sayıda satılmıştı yanılmıyorsam. ibizalar için bu adedi bilmiyorum ama corboda 1.9 tdi'ler için türkiye'de sadece 50 adet satılmıştı. yetkili bayinin satıcısının demesine göre satılmadığı için bu rakamda sınırlı tutmuşlar.

ama ibizada bu durum spor yapısından dolayı daha farklı olacaktır.
 
Geri
Üst Alt