yeni CİWCİW' im =)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan apache
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

apache

Kayıtlı Üye
selamlar =) 98 model Ford Mondeo aracımı satılığa çıkardım , Sakaryadan bi elemanla 2003 model Seat Cordoba için anlaştık krediyi çektim ama herif arabayı sattım diyince kaldım öylece , sonrasında Kütahyadan bir öğretmen arkadaşla Seat Cordobası için telefonda görüşmüştük yola çıkacakken , bu cuma günü işyerimin önünden biri aradı aracımın yanında olduğunu we görüşmek istediğini söyledi , yapılan görüşmede araçlarımızı takasladık =) şimdilik bende memnunum diğer arkadaşta =) ( ben tek sorunum 2.0 arabadan 1.2 arabaya geçince yaşanan yawaşlık =) aracım 2006 model 1.2 Kalos lpgsi mewcut araç hakkında teknik hiçbir bilgiye sahip değilim maalesef =( yawaştan oynamaya başladım araçla , değişiklikler yaptıkça güncelleyecem resimleri =)

1- ilk aldığım hali =)
4t8wme.jpg

2- ses tesisatına el atıldı =) Xetec 6 kanallı amfi , Jbl 1000 watt lık woofer we ana ünite olarakta Pioneer 3250 dwd taktık
2ekmxwh.jpg

3- stoplar tam kırmızıya boyandı , farlara mercek we xenon montajı yapmayı düşünüyorum mercek araştırmasındayım şu an
akcrx0.jpg

or04ms.jpg

a423d5.jpg

Hayırlı Olsun Kardeşim Komple Kocaeliyi Sarıya Boğalım 🙂 Allah Kaza Bela Vermesin.......😱key:

sana bu iyi olmuş🙂kocaelinde senden hızlısı yoktu...hayırlı olsun kardeşim.

iyi dilekleriniz için teşekkürler=) cezmi abi buda şehir içinde epey atak ya =) alııştırcam keretayı =)

iyi günlerde kazasız belasız.. 🙂

kazasız belasız sürüşler hayırlı olsun.

39,125Konu
763,840Mesajlar
21,882Kullanıcılar
Geri
Üst Alt