apache
Kayıtlı Üye
selamlar =) 98 model Ford Mondeo aracımı satılığa çıkardım , Sakaryadan bi elemanla 2003 model Seat Cordoba için anlaştık krediyi çektim ama herif arabayı sattım diyince kaldım öylece , sonrasında Kütahyadan bir öğretmen arkadaşla Seat Cordobası için telefonda görüşmüştük yola çıkacakken , bu cuma günü işyerimin önünden biri aradı aracımın yanında olduğunu we görüşmek istediğini söyledi , yapılan görüşmede araçlarımızı takasladık =) şimdilik bende memnunum diğer arkadaşta =) ( ben tek sorunum 2.0 arabadan 1.2 arabaya geçince yaşanan yawaşlık =) aracım 2006 model 1.2 Kalos lpgsi mewcut araç hakkında teknik hiçbir bilgiye sahip değilim maalesef =( yawaştan oynamaya başladım araçla , değişiklikler yaptıkça güncelleyecem resimleri =)
1- ilk aldığım hali =)
2- ses tesisatına el atıldı =) Xetec 6 kanallı amfi , Jbl 1000 watt lık woofer we ana ünite olarakta Pioneer 3250 dwd taktık
3- stoplar tam kırmızıya boyandı , farlara mercek we xenon montajı yapmayı düşünüyorum mercek araştırmasındayım şu an
1- ilk aldığım hali =)

2- ses tesisatına el atıldı =) Xetec 6 kanallı amfi , Jbl 1000 watt lık woofer we ana ünite olarakta Pioneer 3250 dwd taktık

3- stoplar tam kırmızıya boyandı , farlara mercek we xenon montajı yapmayı düşünüyorum mercek araştırmasındayım şu an