Yazılım .

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ilkert3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ilkert3

Kayıtlı Üye
Arkadaslar 2014 15binde olan leon 1.6 dizel aracıma yazılım yaptırıcam.varmı bilgi vericek olanlar yaptiranlar vs.2013 yilinda mk2 leonuma yaptirmistim.bi zaman sonra turboda ıslık sesi başlamiştı.ama yazılımdan dolayımıydı ?onu bilmiyorum

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ecu fast sponsorumuz orda yaptıra bılırsın soft yazılım yaptırmak herzaman en ıyısı sıkıntı yasamadan kullana bılırsın hard yazılım yapıldıktan sonra aracta anormel degısıklıkler oluyor ve mekanık aksam arıza verebılıyor

iyi turboyu kucağına almadan elden çıkarmışsın mk2 yi 🙂

ıslık geldiği zaman bil ki kara dumanın gelmesi yakındır. 🙂

ecu fast sponsorumuz orda yaptıra bılırsın soft yazılım yaptırmak herzaman en ıyısı sıkıntı yasamadan kullana bılırsın hard yazılım yapıldıktan sonra aracta anormel degısıklıkler oluyor ve mekanık aksam arıza verebılıyor
Bu hafta ici yaptırıcam soft dusunuorum zaten .uzun vadede kullanicm cunku daha araç 15binde

iyi turboyu kucağına almadan elden çıkarmışsın mk2 yi 🙂

ıslık geldiği zaman bil ki kara dumanın gelmesi yakındır. 🙂
Oda stage 1 di.zararsiz diolar o zaman neden islık vs.gbi problemler oluştu acaba

Oda stage 1 di.zararsiz diolar o zaman neden islık vs.gbi problemler oluştu acaba

stage 1 zararsızdır ama sonuçta fabrika çıkışı her şey optimize ediliyor. sen üzerinde oynama yapıyorsun.

eski şirket aracımda en son ki ıslıktan sonra, turbo uçtu, arabayı çektirdik. 🙂 kara dumanı sallamıştı arkadan. çıkma turbo ile değiştirmişlerdi. 🙂

Iyi turboyla kurtarmişsınız=)

Arkadaslar 2014 15binde olan leon 1.6 dizel aracıma yazılım yaptırıcam.varmı bilgi vericek olanlar yaptiranlar vs.2013 yilinda mk2 leonuma yaptirmistim.bi zaman sonra turboda ıslık sesi başlamiştı.ama yazılımdan dolayımıydı ?onu bilmiyorum

DSG değilse büyük bir sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum ben yaptırdım herhangi bir sıkıntı yok şuanda.

Kaç bin oldu yaptiralı oturdumu yazılım.

39,145Konu
763,892Mesajlar
21,926Kullanıcılar
BlacklockSon üye
Geri
Üst Alt