Yazılım .

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ilkert3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1.2tsi aracımda böyle yüksek hızlara çıkınca turbodan ses geliyor gibime geliyor yada kronik olarak bu ses yalıtımıyla ilgili. peki turbosu biten araçların verdiği tepkiler nelerdir? araçta çekiş felanda hiç bi sıkıntı yok. yola çıkmadan 2 dk beklerim turbo yaglanması icin stop etmeden once de 20 30 sn beklerim. bilmiyorum belkide ben kuruntu yapıyorum da 2015 model 1.2tsi da turbosu patlayan yoktur diye dusunuyorum 😀

1.2tsi aracımda böyle yüksek hızlara çıkınca turbodan ses geliyor gibime geliyor yada kronik olarak bu ses yalıtımıyla ilgili. peki turbosu biten araçların verdiği tepkiler nelerdir? araçta çekiş felanda hiç bi sıkıntı yok. yola çıkmadan 2 dk beklerim turbo yaglanması icin stop etmeden once de 20 30 sn beklerim. bilmiyorum belkide ben kuruntu yapıyorum da 2015 model 1.2tsi da turbosu patlayan yoktur diye dusunuyorum 😀
Yazilim ne zaman yapıldı? Cok açtirdiysan ötebilir.yada sen kuruntu yapıyo olabılirmisin acaba=)

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2500 devirden sonra ıslık sesi yapar yakıt artar ama zannetmem daha o araçta turbonun patlıcanı

Arkadaslar 2014 15binde olan leon 1.6 dizel aracıma yazılım yaptırıcam.varmı bilgi vericek olanlar yaptiranlar vs.2013 yilinda mk2 leonuma yaptirmistim.bi zaman sonra turboda ıslık sesi başlamiştı.ama yazılımdan dolayımıydı ?onu bilmiyorum

Dizel araçlarda kaç hp oynayacakki bence oynandığına değmez ama tabi senin görüşün. Görüş demişken foto on numara beş yıldız yüz üzerinden yüz trilyon

Dizel araçlarda kaç hp oynayacakki bence oynandığına değmez ama tabi senin görüşün. Görüş demişken foto on numara beş yıldız yüz üzerinden yüz trilyon
Eyvallah kardesim eksik olma .izinden ilerlemeye calisıyoruz işte

39,145Konu
763,892Mesajlar
21,926Kullanıcılar
BlacklockSon üye
Geri
Üst Alt