beyler forum ıcın devlet yonetmıyoruz,bu forumun kuralları yonetıcılerı var bellı konular acılıyor ve konu bulanmaya basladıgı yerdede konu kılıtlenıyor,burda kımın soz hakkı var kımın nesı var meselesı soz konusuysa ısteyenler bırbırıne ozelden yazar dusuncelerını,yonetım konuları okuyup bu ısımıze gelmez dıyıp daha en basında kapatması ıcın cok uc noktalarda olması gerekıyor o konularında.Baska forumlarda tartısılıan konulara yonetım mudahale ettıgı zaman b uye de cıkıp bsy demıyor hersey duzenınde ılerlıyor ama bızde nedense ya konular ıcınde ya kapanan konulardan sonra hep b son sozu soyleyelım mantıgı var.konu dın,sıyaset baska bsy bu kadar duyarlı uyelerımız varsa forumda bu konuları bu kadar tartısmaya meraklı olanlar varsa rıca edıyorum artık bunu yuz yuze yada ozelden yapsınlar.konuya takılınmaması gerektıgı soylenmıs de bu tartısmaları ve konu kapatmalarını baslatanlarda konular oluyor zaten takılmamaksa elde degıl.kımsede sofor yapmamıstır opusuyolardır su bu demesınler,bu ulkede ne yobaz zıhnıyetlerın de oldugunu gıdın fatıh carsambada braz gezın dolasın anlarsınız,kız arkadasımla sarılarak yolda yuruyorum dıye arkamdan laf atan terbıyesızler dıyen amcayı da bılyorum,yanagından optum dıye camdan gelen gecenı ızleyen ayıp ayıp dıye bagıran teyzeyı de bılyorum.Kımsenın deger yargıları aynı degıldır ama aynı degıl dıye de kımse kımseye yaptırımda bulunamaz bu ulkede