Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selam arkadaslar.!arabaya uzun farlar icin xenon almayi düsünüorum!!arabanin ampül tipi h1. internette bisey buldum bi de.D2S ve D2R.bunlarin ne oldugunu bilen var mi??
yanlız uzun farda xenon çok sağlıklı olmayacaktır. özellikle gün içinde ilk kullanımlarda we seri kullanman gereken yerlerde çok kullanışlı olmayacaktır
yanlız uzun farda xenon çok sağlıklı olmayacaktır. özellikle gün içinde ilk kullanımlarda we seri kullanman gereken yerlerde çok kullanışlı olmayacaktır
Ozanın da dediği gibi kullanışlı olmayacak ve sorun yaratacaktır.Çünkü xenonların belli bi sıcaklığa gelmesi gerekiyor aydınlatmayı verimli hale getirmek için.Normalde farları yaktığımızda dikkat edersen çok sönük yanar önce 10 saniye içinde git gide şiddeti artar.Selektör yaptığın zaman çok zayıf bir ışık vericektir.Bi süre bekleyin eğer varsa bi-xenon bi far kiti düşün derim
uzuna ben de düşünmüştüm bi ara ama söylendiği gibi hemen ısınmadığı gibi selektör atarken ampulün patlama riski çok yüksekmiş zaten adam gibi sıcak olmadığı için..
elektrikçilerin yalancısıyım..
görüsleriniz icin sagolun arkadaslar..bende vazgectim almaktan..coming home almayi düsünüorum!!baglayabilirler mi diye kararsizim acikcasi.?ne dersiniz??
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.