Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Xenon uzun far!!

ylmz26

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
287
Yaş
37
selam arkadaslar.!arabaya uzun farlar icin xenon almayi düsünüorum!!arabanin ampül tipi h1. internette bisey buldum bi de.D2S ve D2R.bunlarin ne oldugunu bilen var mi??
 
Onlarda xenon far çeşitleri. Tam detayını bilmiyorum..
 
yanlız uzun farda xenon çok sağlıklı olmayacaktır. özellikle gün içinde ilk kullanımlarda we seri kullanman gereken yerlerde çok kullanışlı olmayacaktır
 
yanlız uzun farda xenon çok sağlıklı olmayacaktır. özellikle gün içinde ilk kullanımlarda we seri kullanman gereken yerlerde çok kullanışlı olmayacaktır

Ozanın da dediği gibi kullanışlı olmayacak ve sorun yaratacaktır.Çünkü xenonların belli bi sıcaklığa gelmesi gerekiyor aydınlatmayı verimli hale getirmek için.Normalde farları yaktığımızda dikkat edersen çok sönük yanar önce 10 saniye içinde git gide şiddeti artar.Selektör yaptığın zaman çok zayıf bir ışık vericektir.Bi süre bekleyin eğer varsa bi-xenon bi far kiti düşün derim
 
Uzunlara xenon pekde güzel olmaz, çünkü genelde selektör niyetine gittiğimiz için ısınma süresi fazla sürecek ve seni tatmin etmez.
 
bixenon seçeneğini araştır, eğer bulamazsan uzunlarda xenon seçeneğinin yanından bile geçme.
 
uzuna ben de düşünmüştüm bi ara ama söylendiği gibi hemen ısınmadığı gibi selektör atarken ampulün patlama riski çok yüksekmiş zaten adam gibi sıcak olmadığı için..
elektrikçilerin yalancısıyım..
 
görüsleriniz icin sagolun arkadaslar..bende vazgectim almaktan..coming home almayi düsünüorum!!baglayabilirler mi diye kararsizim acikcasi.?ne dersiniz??
 
uzunlarda ilk selektör pek tad vermez ama sonrakiler patlatır selektörü oldukça keyifli birşey bence....

d2s d1s bunlar ampul tipi H1 H3 H4 H7 gibi
 
8L kasa 2000 model S3 de vardı D2S,fabrıkayson xenonların tıpı olabılır
 
Geri
Üst Alt