vw pick up amarok

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mayham85
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
vw de logonun büyük olması marka güvenini temsil eder genelde o logo büyür yiğit leonmu bu küçültsünler 😀

olm kocaman logolar bi VW'de mi var..yakın zamanlarda resmen modaydı..
logoyu küçültmezlerse ben de manavım anasını satim.. 😀

skystar esas unutmustum o nasıl bılmıyorum ama rallyart chıplı l200 kullanmadım ama ıcınde bulundum😀

nıe abı sonuc olarak yaptıkları motorları zaten kullanılan motorlar sekıl olarakta bana hıtap etmıyorkı bu ne boyle guzel yuz gıbı😀

ömer ben 4*4 l200 e bindim. 10 dakika sonra can sağlığım açısından pek mantıklı olmayacağına karar vererek test sürüşünü yarım bıraktm hatta yanımda heartofsilence nickli gökhan arkadaşımızda vardı. tamam alet aşırı güçlü ama bir o kadarda dengesiz.

artı olarak aşırı tipsiz yahu. navarada tipte var kalitede ama l200 bence o kadar başarılı deil.

---------- Post added at 22:56 ---------- Previous post was at 22:54 ----------

olm kocaman logolar bi VW'de mi var..yakın zamanlarda resmen modaydı..
logoyu küçültmezlerse ben de manavım anasını satim.. 😀

olm daha dur sana emo bulcaz 😀

şaka bir yana vw de logo boyunun özel anlamı var. tasarımda her zaman ön planda tutuluyor büyük logo bu T1 den tut T5 e vosvosundan tut golfüne kadar dikkat et hep diğer markalara göre büyük boyutludur.

---------- Post added at 23:02 ---------- Previous post was at 22:56 ----------

http://en.wikipedia.org/wiki/Volkswagen_Taro

buda ilk vw pick up. sınıfının başarılı modeli hilux un platform kardeşi.

biraz Japon havası varmış.. 🙂

yiğit eski pick up toyota hilux un ortak kardeşi yani hiluxa vw logosu çakılmış hali 🙂

İhtiyacımız olursa eğer seçenekler arasında 1.sırada şuandan itibaren...

çok güzel ben çok beğendim 🙂 bence satışı başarılı olacak bir pick-up!

olay bitmiş abi satışa sunuldugu andan itibaren cok büyük ses getirecek bu arabaları artık kimse ticari amaçlı almıyor o yüzden bence vw olayı bitirdi

beğendim ama navarayla kafa kafaya gidebilir..

39,125Konu
763,840Mesajlar
21,882Kullanıcılar
Geri
Üst Alt