Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Volkswagen BORA vs Seat TOLEDO

VRlerden vazgeçtik Alp Ne benzin ne vergi yetişmiyo onlara bu ülkede V serisi motorlar haram yakında müftülük bu konuda açıklama yapar zaten ;)

Abi bu koşullar olmasaydı sen hangi motoru tercih ederdin?

not: bu arada 1.8T de çok iyi bir motor
 
Bu koşullar olmasaydı V8 amerikan tercihim olurdu :) camaroya hayır demezdim ama bu koşullarda 1.8T hem gezdirir hem eğlendirir...;)
 
ne kadar iç dıs kalite farkı olsada toledo
 
Kesınlıkle toledo,malzeme kalıtesı olarak eskı kasalarda oyle daglar kadar fark yok ıkısı arasında ayrıca toledonun konsol,gogus flan daha guzel bana gore.Cıktıgından berı 3 kollu sportıf dıreksıyonu nedense vazgecılmezım gıbı gelıyor:)Boradada var ama her pakette aynı olmuyor.Ayrıca VR5 sesı dısında etkıleyıcı yanı olmayan b motor beyler gozunuzde buyutmeyın.1.8 t 180 lık toledo ıyıdır;)

VR5 ın yurumedıgının kanıtını da burdan gorebılırsınız.
http://www.youtube.com/user/kurtbil#p/u/3/4YwvM5arHGw

Borada yazılım,fıltre var,kat ıptalı var
 
Can videodaki alet otomatik yanlız.:)

emre gozunu sevım stock 150bg olan b arabadan bahsedıoruz ustune ustluk yazılım var kat ıptalı fıltre flan sylemıorum 1-5 bg arası fark etsın en fazla onlarlada.benmkı topu topu 118bg 163nm :)
 
Geri
Üst Alt