Vites gostergesi olmayan makyajli leon kalmasin :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan swotr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende bugün güncelleştirdim arkadaşlar 😱

fakat şöyle bir sorun var; dip gaz yapıp sürekli deviri yükseltirsen vites yükseltme-alçatma göstermiyor, ya gaza hafif yüklenmiş olacaksınız yada gaza sabit basmış olmanız gerekecek.

Ama hangi viteste olduğunu göstermesi güzel 🙂

cunkü o sırada senin daha fazla güce ihtyacın oldugunu algılıyor ve bos yere vites yukseltip hızını kesme diyor.

faydalı olabilecek bir özellik 😱key: Bilgi için teşekkürler...

Arkadaslar bugun aracima yazilim guncellemesi yapildi.. Makyajli kasa 2010 model (2009 agustos da almistim) vites gostergesi yoktu, yeni araclarda olan bu ozellik, bu guncellemeyle geldi.. Bilmeyenler icin; hangi viteste oldugunuzu hangi vitese gecirmeniz gerektigini yol bilgisayarinda gosteren bir ozellik.. Dogus Maslakta yaptirdim (Serkan bey ve Salih bey'e ilgilerinden oturu tesekkurler 🙂) Yaptirmayan kalmasin 😉

servisi aradım çorlu seat adamların haberi yok.sizin yaptırdığınız bu güncellemenin müşteriye özel olabileceğini.onlara böyle bir bilginin gelmediğini söylüyorlar.bendeki de şans yaaa.nasıl yaptıracağım ben bu güncellemeyi arkadaşlar?🙁

servisi aradım çorlu seat adamların haberi yok.sizin yaptırdığınız bu güncellemenin müşteriye özel olabileceğini.onlara böyle bir bilginin gelmediğini söylüyorlar.bendeki de şans yaaa.nasıl yaptıracağım ben bu güncellemeyi arkadaşlar?🙁

tufan araci bilgisayara baglayip bakiyorlar guncelleme olup olmadigina servise direkt git bence , musteriye ozel bisey yok araca ozel ya 😀

39,125Konu
763,840Mesajlar
21,882Kullanıcılar
Geri
Üst Alt