Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vallaha ben de merak ediyorum o konuyu, lakin benim aracımda da amerikan park özelliği aktif, Araçta varsa bu özellik benim kabahatim nedir ki diye düşnürüm 🙂
Her ne kadar aracın kendi özelliği de olsa belirlenmiş standartlara uymuyorsa muayeneden geçmez.
Örneğin sinyal verirken stopların ve gündüz ledlerinin yanıp sönmesi ağır kusur olarak değerlendiriliyor.
Bütün gizli özellikleri açtıran arkadaşlar muayene öncesi bazılarını kapattırıp gidiyorlar muayeneye.
Ender elektroniğin internet sitesinde hangilerinin muayeneden geçmeyeceğini yazmışlar oradan bilgi edinebilirsiniz.
Peki eğer olur da geçemezsek derdimizi kime ve hangi kurala kaideye göre anlatıp geçmesini sağlıycaz hocam? Ben de isterim aracımda bu özelliklerde olsun diye ama bunun için iki kere muayene istasyonunda çile çekmeyi sıra beklemeyi istemem yani
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.